După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 noiembrie 2013

Conferinţa de iarnă la Bilten, Elveţia


Avem deosebita placere de a va invita la conferinta de iarna organizata si anul acesta de Misiunea Kwasizabantu in Bilten, Elvetia. 

Daca in inima dumneavoastra arde dorinta si focul de a trai curat pentru Domnul Isus, atunci va asteptam la aceasta conferinta unde vor fi vorbitori din trezirea printre zulusi din Africa de Sud.     

       Conferinta este programata in perioada 27-30 decembrie 2013. Plecarea se va face in data de 26 decembrie din diferite locatii din tara.
In ceea ce priveste transportul, Misiunea Kwasizabantu Ro va rezerva biletele de autocar iar plata biletelor se va face individual la compania de transport . Pentru cei interesati vom furniza ulterior detaliile legate de plata.

Pretul biletului dus-intors este de 120Eur/pers. cu plata pana in data de 15.12.2013. 

Cine doreste, poate veni si cu autoturismul personal.  
Conferinta este deschisa atat tinerilor cat si familiilor. 
Cazarea si masa sunt  gratuite. Programul conferintei va cuprinde doua (2) predici/zi. 
Traducera va fi asigurata pe tot parcursul conferintei.  

Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.