După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 noiembrie 2013

Reșițeanul arestat astăzi nu este nici pastor, nici predicator penticostal

Astazi, mai multe publicatii ale mass-mediei locale din Resita si Timisoara (Express de Banat, FrontpressOpinia Timisoarei  au dovedit din nou ca nu doresc altceva decat sa denigreze notiunea de "pastor penticostal". 

Astfel, fara nici o documentare serioasa, in titlurile de prima pagina, i-au atribuit lui Viorel Costel Lunita, un resitean de 45 de ani arestat pentru pornografie infantila, epitetul de pastor si predicator penticostal.

Din verificarile corespondentului NewsNet Crestin, intradevar acesta a participat la slujbele religioase ale unei biserici penticostale din Resita, are cateva comentarii pe anumite site-uri de resurse crestine si a incarcat pe Youtube cateva clipuri religioase. Atat. Insa suficient pentru ziaristii rau intentionati sa-l denumeasca predicator si pastor penticostal.

 „Nu este pastor, nu a fost hirotonisit în nicio biserică din România. Dânsul este din Bocșa, din câte știu eu, și frecventa uneori slujbele noastre religioase. Nici predicator în sensul larg nu putem spune că e, probabil că a recitat vreo poezie la un moment dat sau a citit vreun eseu în fața credincioșilor”, a declarat pastorul Ciprian Bârsan pentru www.expressdebanat.ro .

Acesta a ținut să sublinieze faptul că Biserica Penticostală din România nu este implicată în acest scandal și condamnă faptele bărbatului de 45 de ani. „Astfel de fapte nu se practică! Sunt împotriva Legii, a Statului și a Bibliei. Subliniez faptul că dânsul nu a fost botezat în Biserica Penticostală, dar este posibil să fi făcut parte dintr-o mișcare independentă. Justiția își va spune cuvântul, iar dacă dovezile împotriva sa sunt adevărate va sta mult timp după gratii”, a adăugat pastorul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.