După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 decembrie 2013

Pastorul Ovidiu Petric: "Biserica Revoluția își va continua viziunea..."

Asa cum am promis, revenim asupra cazului “Biserica Revolutia Lugoj” si publicam raspunsurile pe care pastorul Ovidiu Petric le-a dat intrebarilor noastre de mai jos:

Cum comentati etichetarea bisericii pe care intentionati sa o infiintati ca “o noua secta religiasa”? Ce masuri veti lua pentru repararea acestei denigrari?

Biserica REVOLUTIA Lugoj este un proiect nou, dar nu cu o invatatura noua. Biserica REVOLUTIA predica si promovează Evanghelia lui Cristos si invatatura apostolilor.
 In consecinta, in categoria sectantilor se încadrează toti cei ce se abat de la normele apostolilor, nu ale sfintilor. Biserica Revolutia predica învațătura apostolilor, nu a sfintilor.
Biserica Revolutia crede in EVANGHELIA MANTUIRII NEAMULUI, nu in Catedrala Mantuirii Neamului. Biserica trebuie sa fie supusa Evangheliei si nu invers. Evanghelia a născut Biserica, nu Biserica a născut Evanghelia, pentru ca Evanghelia e de origine cereasca, "nu e de obarsie - provenienta - omeneasca" afirma apostolul Pavel in Epistola către Galateni.
Cum vom repara denigrarea din Evenimentul Zilei...continunad predicarea Evangheliei lui Cristos.

Cum comentati opinia pastorului Ionel Tutac: “nu am cum să recunosc această biserică”? Care este relatia dumneavoastra actuala cu oficialii cultului baptist din Romania?

Preocuparea mea si a echipei Bisericii Revolutia nu se focalizeaza pe o recunoastere din partea celor din jur. Acreditarea divina este suficientă in viata unei biserici locale atâta timp cat este clar fundamentata pe Cuvântul lui Dumnezeu.
Nerecunoasterea din partea unui om poate avea la baza o multitudine de motive. Pana mai alaltaieri mă intelegeam bine cu toti oficialii Uniunii Baptiste, insa initierea proiectului din Lugoj a schimbat modul multora de raportare la mine. Intenția Bisericii Revolutia este acela de a nu se război nici cu liderii religiosi si nici cu cei politici, cum sugera presa. Societatea de azi are nevoie de o REVOLUTIE spirituala, morala, iar Biserica de una doctrinara.

Veti continua sa duceti la indeplinire initiativa dumneavoastra, in pofida denigrarii din mass-media si a opozitiei oficialilor cultului baptist?

Biserica Revolutia Lugoj își va continua viziunea indiferent din ce parte ar veni opoziția.
Deocamdată sa vedem sufletele întoarse la Cristos si pași mai clari in aplicarea viziunii Revolutia, dupa care cred ca lucrurile vor fi privite din alta perspectiva.
Pentru toate denigrarile si impotrivirile ce-au venit si vor continua nu ne dorim alta razbunare din partea Domnului decat 1290 (nr victimelor Revolutiei din '89) de suflete din Lugoj castigate prin BISERICA REVOLUTIA. Cati au murit atunci, atatia sa fie aduși acum la viata prin Cristos!
"Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești." (Efeseni 6:12)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.