După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 mai 2014

† Comunicat BCER-UBCE: Atenţionare pentru Biserici!

Stimati colaboratori,

Prin intermediul acestui email, vrem sa atragem atentia asupra unor persoane care viziteaza Bisericile si institutiile evanghelice, cautand sa le insele pentru bani.
Persoanele respective au anumite povesti puse la punct, cu lux de amanunte, care par realiste, insa nu sunt.
Exemple de povesti folosite ca pretex:

Sofer de TIR, din Oradea, a ramas cu masina ce transporta carne de vita pentru Metro Otopeni (sau ajutoare pentru biserici), in pana, in Giurgiu. Se stricase radiatorul si urma sa il schimbe cu ajutorul celor de la reprezentanta ce aveau sediul in Bucuresti. Piesa costa in jur de 1000 lei, iar el nu avea decat 700. 

- Sofer de masina mare, tot din Oradea (sau o localitate de departe), transporta materiale de contructii catre localitatea Pietrisu, jud. Giurgiu. Masina s-a stricat (si a ramas undeva pe centura) si ii mai trebuie niste bani sa ajunga cu materialele la destinatie.

 Ca semnalmente ale uneia dintre aceste persoane: un domn carunt, aproximativ 55 ani, cu mustata, aprox. 1,70 inaltime. Deocamdata nu stim daca sunt mai multe persoane, sau una singura, care folosesc aceste tertipuri pentru a primi bani, insa povestile sunt similare.
De asemenea, foloseste termeni biblici, citeaza versete biblice, vorbeste bine engleza si are cunostinte in Bisericile evanghelice invocand nume de persoane cunoscute.

Vrem sa tragem un semnal de alarma pentru ca, din cate stim, aceasta persoana(e) merge atat in Biserici din Bucuresti cat si in tara si de aceea este bine sa fiti in cunostinta de cauza.

De aceea, daca vreodata primiti vizita unei asemenea persoane, va rugam sa fiti foarte prudenti si sa verificati informatiile !!

Este bine sa desemnati una - doua persoane care sa mearga cu el in locul unde sustine ca a ramas in pana masina, sau cu marfa. De asemenea, daca solicita o suma de bani pentru transportul ajutoarelor, conveniti impreuna ca suma de bani sa o primeasca in momentul in care descarca ajutoarele.

Pentru alte informatii puteti sa ne contactati la tel. 021 240 78 65 / 021 240 87 95 - Uniunea Bisericilor Crestine dupa Evanghelie.
Dan MITREA,
Secretar General BCER-UBCE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.