După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 mai 2014

Comunicat BCER–UBCE: "Renunţăm la colaborarea cu ING Bank"

Stimati colaboratori, 

Va anuntam ca, din nefericire, astazi, 13 mai, am hotarat sa renuntam la colaborarea cu ING Bank. Pana la aceasta ora nimeni nu a putut sa ne spuna de ce conturile noastre nu sunt operationale, desi am depus toate documentele solicitate. Astazi am facut si o sesizare presedintelui ING Bank exprimandu-ne indignarea fata de modul cum am fost tratati de aceasta banca.

Pe data de 20 mai noi dorim sa platim prima transa, sa ne luam toate masurile de siguranta vis-a-vis de tranzactia incheiata.
Am hotarat sa lucram cu Bank Post unde deja avem contul in lei RO17BPOS70202903038RON04, iar astazi vom deschide cont si in euro si dolari urmand sa primiti pe email conturile.

Daca sunt frati care au sumele de bani colectate in cash si daca este mai usor, pot sa le aduca la conferinta nationala de la Brasov (15-17 mai), urmand ca luni, 19 mai, sa facem noi depunerea in conturi. 

Va rugam sa informati pe toti care sunt implicati sau vor sa fie implicati in sustinerea acestui proiect de schimbarea conturilor si asteptam si alte telefoane pentru informatii suplimentare (Dan Mitrea, tel. 0744 551 697).

Va multumim pentru intelegere si colaborare!


Dan Mitrea,
Secretar General

Vezi şi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.