După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 mai 2014

Comunicat oficial al Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti

Conducerea Institutul Teologic Penticostal din București (ITPB) ia notă cu îngrijorare de informațiile eronate, rău-voitoare și calomnioase vehiculate în mediul virtual evanghelic românesc cu privire la trei cadre didactice ale ITPB (pastor prof. Corneliu Constantineanu, pastor conf. John Tipei, lector Emanuel Conțac) și cu privire la prof. Miroslav Volf, invitat să susțină prelegerile anuale ITPB în intervalul 11-13 iunie 2014.

Constatăm cu tristețe că, în goana după senzațional și rating, portaluri evanghelice de știri precum News Net Creștin și Armonia Magazine au preluat în mod iresponsabil aceste mesaje defăimătoare, fără a solicita un punct de vedere oficial exprimat de instituția noastră.

Le reamintim susținătorilor și partenerilor noștri că ITPB are ca misiune formarea de slujitori pentru Cultul Creștin Penticostal din România și că nu este implicat în niciun fel, instituțional sau prin corpul său profesoral, în dialogul dintre creștini și musulmani.

Conducerea ITPB condamnă atât orice formă de sincretism între creștinism și islam („crislam”), cât și orice încercare de intoxicare mediatică prin care se urmărește acreditarea ideii că anumiți membri ai corpului profesoral al ITP susțin „unirea creștinismului cu islamul într-o religie hibridă numită ‘crislam’”. Întregul corp profesoral al ITPB crede cu tărie în principiul neotestamentar potrivit căruia mântuirea este posibilă numai prin Isus Hristos.

Solicităm pe această cale portalurilor de știri News Net Creștin și Armonia Magazine să retragă materialele care sunt nu doar contrare adevărului, ci și vătămătoare pentru imaginea ITPB și pentru misiunea acestei instituții în câmpul Evangheliei.

Subliniem cu acest prilej că profesorul Miroslav Volf este o personalitate cunoscută și apreciată pe plan internațional pentru lucrările sale de teologie sistematică, etică și reconciliere. Cariera sa academică este jalonată de solide lucrări de cercetare, de publicații premiate, de conferințe prestigioase, de preocupări interdisciplinare inovatoare și de inițiative semnificative în domeniul reconcilierii.



Nota Redacției: La solicitarea ITPB, NewsNet Creștin a retras fragmentul din articolul aparținând pastorului Paul Dan care a fost postat cu aprobare in portalul nostru de către Cotidianul Creștin.
 
Menționăm că NewsNet Creștin a aprobat publicarea acestui material nu din "goana după senzațional și rating", ci din convingerea că diversitatea convingerilor formulate public constituie material informativ, cu atât mai mult cu cât acesta aparține unui pastor baptist al cărui nume este evitat in comunicatul de mai sus. 

Nu in cele din urmă, cititorii noștri trebuie să ştie că fragmentul respectiv a fost insoțit de urmatoarea notă: 
  •   Deşi dezavuăm modul de "atac personal" utilizat frecvent de către pastorul Paul Dan  în articolele sale, continuăm să aducem în atenţia cititorilor noştri opiniile acestuia, deoarece şi acestea aparţin spectrului evanghelic, iar autorul lor este ordinat pastor în cadrul Cultului Baptist din România. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.