După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 mai 2014

DIGI 24 TV: Viorel Pașca, fermierul care și-a transformat casa în cămin pentru 127 de oameni ai străzii

Un fermier din Bihor şi-a transformat casa în cămin pentru oamenii străzii. Acum 8 ani a adus acasă, iarna, 4 sărmani care riscau să îngheţe pe străzile oraşului. Astăzi se îngrijeşte de 127 de oameni iar familia şi vecinii îl ajută să le asigure tuturor un acoperiş deasupra capului, mâncare şi haine.


„Aici a început totul. Era o casă veche, amărâtă, cu două camere mici în care am adus primii oameni”, povestește Viorel Pașca.
Într-o seară, am văzut la știri că au mai murit doi ani din cauza gerului. Având două camere goale. Am zis că nu e ok să stea camerele alea goale acolo, în timp ce alți oameni mor pe stradă”, mai spune gazda oamenilor fără adăpost.
Aşa că s-a dus la spitalul de la Oradea și s-a întors cu patru oameni fără adăpost, pe care medicii îi cazaseră peste iarnă, de milă, în saloane. La opt ani de la începutul misiunii pe care singur şi-a asumat-o, Viorel Paşca are acum grijă de 127 de suflete. Solidaritatea lui a impresionat lumea. A primit donaţii mai multe case pentru a-i găzdui pe cei fără noroc. Chiar şi o televiziune din Olanda i-a oferit sprijin. Iar rudele şi apropiaţii îl ajută în fiecare lună cu ce pot.
Continuarea pe DIGI 24 
Vezi și reportajul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.