După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 mai 2014

Pastor Gigi Cosman: "Ar fi o eroare şi o dovadă de iresponsabilitate dacă nu am susţine şi promova candidatura fratelui Peter Costea"

Dragii mei
Poziţia mea şi a bisericii în care slujesc a fost constantă în a nu face propagandă electorală nici unui partid. Am considerat că acest lucru este bun pentru a nu crea o tensiune suplimentară între membri bisericii.

În contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc în 25 mai, cred că ar fi o eroare şi o dovadă de iresponsabilitate dacă nu am susţine şi promova candidatura fratelui Peter Costea, independent (fără să fie membru în vreun partid), dar cetăţean al cerului şi fratele nostru în Hristos. Fratele Costea a avut un scurt cuvânt în adunare la noi şi a fost o bucurie să auzim o chemare la trăirea rolului pe care îl avem ca şi creştini în ţara în care trăim.
Se ştie că la asemenea alegeri nu se prea merge! Rugămintea mea este să vă îndemnaţi cunoscuţii să meargă la vot şi să voteze poziţia 21 de pe buletinele de vot, unde este Peter Costea.
Cu ani în urmă, creştinii s-au mobilizat în votarea fratelui Wurmbrand în cursa pentru cei mai reprezentativi 10 români. Pe situl unde se arăta în timp real situaţia voturilor, fratele Wurmbrand a fost pe primul loc. A fost recunoscut doar pe locul 5, dar a fost o mare victorie!
Cred că este un moment în care trebuie să existe din nou o astfel de mobilizare şi să-L onorăm pe Domnul trimiţând în Parlamentul Europei un om care afirmă cu îndrăzneală valorile creştine. Desigur, un singur vot diferit s-ar putea să nu însemne mare lucru! Dar prezenţa unui om dedicat lui Dumnezeu acolo nu se poate să nu influenţeze în bine relaţiile în care este implicat.

Toţi suntem întristaţi de degradarea morală la care asistăm şi privim direcţia în care se îndreaptă societatea ca fiind implacabilă. Vorbim negativ despre ce se întâmplă în politică, economie, atât în România, Europa cât şi în SUA. Vinovăţia noastră este că nu mai credem că dacă ne rugăm şi ne implicăm, realmente Dumnezeu poate să intervină!
Să aveţi parte de mult har şi înţelepciune şi să fiţi întăriţi pe calea pe care mergeţi.
Cu preţuire, Gigi Cosman

Citeşte şi:

Marius Cruceru: "Încerc să îl susțin pe Peter Costea"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.