După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 7 iunie 2014

Ciprian Terinte: "Doresc să-i cer iertare fratelui pastor Cristian Ionescu..."

Stimaţi cititori, vă anunţ că am luat hotărârea ca din acest moment, sâmbătă, 7 iunie, 11.15 ora României, să nu mai permit apariţia niciunui comentariu pe acets blog legat de vizita profesorului Volf la ITP. 

Mesajele unora dintre dvs. reflectă o perspectivă lucidă asupra situaţiei, însă consider că prelungirea acestor discuţii devine tot mai pernicioasă cu fiecare ceas care trece, din cauza altei categorii de comentatori. Fiecare avem patimile şi idiosincrasiile noastre, dar atunci când acestea ajung să fie fixate în scris şi comunicate la scară largă, efectele lor nocive se multiplică exponenţial. 

Doresc, în acest sens, să-i cer iertare în mod special fratelui pastor Cristian Ionescu pentru faptul că, printre comentariile în aşteptare, care nu vor mai fi publicate pe blog, se află şi unul scris de dumnealui. 
Continuarea in articolul Cred că s-a spus deja prea mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.