După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 iunie 2014

PresaDeGalați.ro: Incendiu la Biserica Creştină după Evanghelie „Agape” Galați!

UPDATE ora 11.56: A fost iadul pe pământ astăzi, la Biserica Creștină după Evanghelie „Agape”, din apropierea Bisericii Sf. Spiridon din Galați. Flăcări uriașe au cuprins mansarda clădirii, iar vâlvătaia cuprindea metru după metru. 
Autospecialele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență veneau pe rând, iar numărul lor a ajuns la opt, din cauza incendiului de proporții. Peste 40 de pompieri s-au luptat cu flăcările, iar fumul gros le-a creat serioase probleme chiar și oamenilor care se luptă cu flăcările. 
„Clădirea este foarte veche, la fel și instalația electrică. Nu știu de la ce ar fi putut să izbucnească focul pentru că la noi nu se aprind lumânări. Erau niște scaune în mansardă și cred că acelea au luat întâi foc. Noi am văzut flăcările și am sunat imediat la 112”, a spus Dumitru Tubei, unul din pastorii bisericii. 
Panica a cuprins treptat zeci de oameni care locuiesc în zonă. „M-am speriat îngrozitor. Veneam acasă de la piață și când am văzut fumul gros, am crezut că a luat foc grădinița din zonă. Pentru micuți m-am temut cel mai mult. Bine că au venit pompierii la timp și nu s-au extins flăcările”, a spus o doamnă care locuiește în zonă. 
 După mai bine de oră de la începerea intervenției, pompierii au reușit să limiteze incendiul, însă acționează și la această oră. „Am reușit să limităm incendiul. Intervenim cu opt autospeciale și din fericire, nu am înregistrat nicio victimă. Din primele cercetări, se pare că focul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică. Pentru că am avut informații că în interiorul clădirii se află și materiale inflamabile, pompierii au reușit să scoată o butelie pe care au îndepărtat-o”, a declarat mr. Eugen Chiriță, purt. de cuv. al I.S.U. Galați.
Ora 10.44: Biserica Creştină după Evanghelie „Agape” a izbucnit în flăcări. Vâlvătaia a cuprins acoperişul clădirii, iar incendiul riscă să se extindă şi la clădirea din apropiere. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale, pentru a stinge flăcările. Vom reveni cu amănunte.
Nota Red.: Textul nu ne aparține, este preluat din PresaDeGalati.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.