După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 iunie 2014

„M-am simţit ca acasă” – papa Francisc, la Adunarea Reînnoirii Carismatice

Duminică 1 Iunie, 2014, în prezenţa a peste 50 000 de persoane pe Stadionul Olimpic din Roma, se desfăşura cea de a 37-a Adunare Naţională a Reînnoirii Carismatice, şi care a continuat şi în ziua următoare. Ineditul reuniunii de anul acesta a constat în prezenţa papei Francisco, fiind pentru prima dată când un papă participă la un astfel de eveniment.
Vaticanul a anunţat încă din luna ianuarie intenţia Suveranului Pontif de a participa la respectiva întrunire, aşa cum v-am informat şi pe acest blog (AICI). Prezenţa papei la o reuniune a carismaticilor catolici stârneşte întrebări şi deschide perspective. Deja se prefigurează o mare sărbătoare pentru anul 2017, când carismaticii catolici vor celebra 50 de ani de la începutul acestei mişcări iar papa din nou îi surprinde, propunând ca loc de întâlnire tocmai Piaţa Sfântul Petru de la Vatican, în ziua de Rusalii.
Vă prezentăm în continuare discursul integral al papei Francisc la această reuniune, preluat şi tradus de pe portalul Asia News.
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.