După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 iunie 2014

Pastor Laurenţiu Balcan: "Vizita profesorului Miroslav Volf la ITPB a scos la iveală un fel de teologi ai cavernelor..."

Vizita profesorului Miroslav Volf la ITPB a accentuat inca odata incapacitatea evanghelicilor de a dezbate subiecte de actualitate in mediul on-line si a scos la iveala un fel de teologi ai cavernelor care au aruncat cu acuzatii nefondate si au facut, din pacate,  multa galagie.
De peste ocean au fost lansate niste acuzatii incredibile, dar care au cazut peste mediul on-line romanesc ca o ploaie acida. Acuzatia de crislam si de apostazie a fost fiarta si rasfiarta de domnul Paul Dan, in oalele lui magice, pregatite special pentru eretici. A bagat in oala aia clocotita tot felul de nume din mediul evanghelic on-line – printre care si numele meu, sic ! – si le-a condimentat cu tot felul de ineptii si de exagerari grosolane. Am vazut inca odata la lucru mentalitatea evanghelica fundamentalista care, fara retinere, falsifica realitatea pentru a-si sustine ideile. Pacat ca tot acest demers este facut in numele Adevarului. Fugiti de astfel de specimene ! Ciorba lor ideologica devine otrava pentru sufletul in care vrea sa locuiasca Hristos.
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.