După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 iunie 2014

Pastor Lector univ. dr. Ciprian Terinte: "Cei care au declanşat psihoza aşa-numitului «crislam» mimează competenţe teologice..."

"Mărturisesc că n-am ţinut aproape cu recentele conversaţii privitoare la vizita eminentului profesor Miroslav Volf la ITP Bucureşti. A fost de ajuns să citesc primele mesaje care au declanşat psihoza aşa-numitului „crislam” ca să-mi dau seama de calitatea intelectuală a agitatorilor care mimează competenţe teologice. Da, le mimează, pentru că formaţia academică le lipseşte.
Totuşi, una dintre cele mai recente „mărgăritare” publicistice mi s-a insinuat în inbox şi, dintr-o curiozitate morbidă, m-am apucat să citesc acest text. Autorul doreşte să ne lase impresia că are înălţimea intelectuală necesară de la care să cadă pe problema liberalismului teologic, ale cărui obârşie şi evoluţie ne sunt expuse cu acribia unui dascăl de provincie desprins parcă din schiţele lui Caragiale. Cititorul este avertizat în duh profetic cu privire la cursa liberalismului în care multe biserici evanghelice americane şi-au dat ultima suflare duhovnicească şi care acum este în pragul uşii noastre. Dar cine ne-a adus „laţul păsărarului” atât de aproape?"
Continuarea AICI
Ciprian Terinte slujeşte ca pastor asistent în Biserica Penticostală „Vestea Bună” din Bucureşti. Şi-a susţinut teza de doctorat în teologie despre eclesiologia Sfântului Apostol Pavel, la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Din anul 2012 ocupă funcţia de Decan al Facultăţii de Teologie Penticostală din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.