După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 iulie 2014

Întâlnire internațională a baptiștilor la Izmir, Turcia

Potrivit Revistei Creștinul Azi, peste 300 de lideri, pastori, teologi, presedinti de seminarii, profesori si credinciosi baptisti din intreaga lume se intalnesc in Turcia pentru partasie, inchinare, studiu si asptecte decizionale. Intalnirea anuala are loc in Izmir, cunoscut in Biblie sub numele de Smirna in perioada 6-12 iulie si include si intalnirile Consiliului general si al Comitetului Executiv, cele doua organe de conducere ale Aliantei Mondiale Baptiste. 

Romania va fi reprezentata de Presedintele Uniunii Baptiste, Otniel Ioan Bunaciu, de Secretarul general Ionel Tutac si de Vicepresedintele Ilie Tinco. 

Anul acesta se vor lua in discutie alegerea noului Presedinte al Aliantei Mondiale Baptiste si a celor 12 vicepresedinti care vor sluji in perioada 2015-2020. De asemenea, premiul pentru Drepturile Omului Denton Lotz si Janice Lotz va fi acordat lui Ilie Coada din Moldova pentru lucrarea sa in ceea ce priveste stoparea traficului de persoane si a sclaviei sexuale din tara sa.

Comisiile Aliantei Mondiale Baptiste vor gazdui diferite prezentari pe teme teologice, de misiune, evanghelizare, educatie teologica, plantare de biserici, identitate baptista si predicare. Vor fi abordate si probleme legate de drepturile omului, libertate religioasa, opresiune social, saracie, mediu si alte domenii.

Vezi și alte materiale informative:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.