După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 septembrie 2014

† Mesajul baptiştilor bănățeni la moartea Mitropolitului Nicolae Corneanu

Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara transmite sincere condoleante slujitorilor altarelor si credinciosilor ortodocși, cu ocazia plecării in vesnicie a I.P.S. dr. Nicolare Corneanu, Mitropolit al Banatului.
De-a lungul a peste 50 de ani de activitate pastorala Dr. Nicolae Corneanu a fost un adevărat model de trăire si slujire crestina, un slujitor devotat al lui Dumnezeu care a demonstrat ca putem avea aceleași aspiratii spirituale, chiar daca suntem diferiti ca identitate confesionala.
Spiritul sau blând, profunzimea sa spirituala, sinceritatea si dorința de dialog interconfesional au fost elemente definitorii ale slujirii sale. A avut certe calitati de lider spiritual, adunând in jurul acelorasi principii reprezentanți ai tuturor confesiunilor religioase, iar sfaturile sale pline de intelepciune ne-au determinat pe toti sa-l respectam si sa-l admiram.
Va rămâne in amintirea noastră ca un reper de moralitate si slujire, iar despre contribuția sa la dezvoltarea spiritualitatii crestine din Banat vor vorbi multe generații de slujitori ai bisericilor si crestini in generatiile viitoare!
Cu o ultima mangaiere si cu nădejdea învierii,
Dr. Ionel Tutac
presedintele Comunității Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara

secretar general al Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.