După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 1 septembrie 2014

Un nou botez la Biserica REVOLUŢIA Lugoj

Biserica REVOLUTIA Lugoj organizează al doilea botez in mai putin de o luna de la primul eveniment de genul acesta care a avut loc chiar in raul Timis din localitate. Dumnezeu continua sa atragă oamenii la El si sa ii convingă de păcat si de iertarea Sa prin adevarul Sau ce eliberează sau cum ne place noua sa spunem "revoluționează" viețile.

"Adevarul va ca face liberi" - este motto-ul biblic din Ioan 8:32 care sta la baza întregii activități a Bisericii REVOLUTIA din Lugoj. Adevarul este Cristos, adevarul este Scriptura.

Oamenii din Lugoj si din România au nevoie de o intalnire REVOLUȚIONARA cu Cristos Adevarul - singurul care eliberează  de sub sistemul opresiv al pacatului.

Biserica Revolutia din Lugoj predica necesitatea unei revoluții spirituale pentru fiecare om atât pentru a veni la viata din moartea spirituala in care zace, cat si pentru a trai viata noua fara rezerve si intr-o dedicare radicala pentru Cristos.

Multumim pentru toate rugăciunile credinciosilor din tara ce susțin spiritual acest proiect din orașul Lugoj! Va asteptam la Biserica Revolutia Lugoj!
Pastor  Ovidiu Petric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.