După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 octombrie 2014

Interviu cu Oana Lazăr Paveluc, fostă "Miss Universe România"

NewsNet Creştin:   Recent, ziarul Libertatea a publicat cu titlu de primă pagină informaţia potrivit căreia “cea mai frumoasă femeie din România s-a pocăit”, menţionând chiar în debutul articolului respectiv că Oana Lazăr Paveluc, cea care în anul 2010 a câştigat concursul Miss Universe România, a ales, spre surprinderea şi chiar bulversarea unora, să meargă “într-o direcţie total opusă show-urilor de modă şi petrecerilor extravagante” şi să devină penticostală. Cât de corectă este această informaţie?

Oana Lazăr Paveluc: Aşa este, însă niciodată nu mi-au plăcut cluburile şi petrecerile extravagante, mereu m-am ferit de o astfel de viață. Preferam să îmi petrec timpul cu familia sau să merg în locuri în care să îmi fac amintiri frumoase.  Am fost o persoana mai timidă, retrasă, mereu mi-am văzut de viața mea. Show-urile de modă făceau parte din cariera mea şi eram nevoită să particip la acestea. Niciodată nu am făcut ceva ce nu-mi place.

NewsNet Creştin: Publicaţia menţionată mai sus foloseşte ca sursă şi câteva cuvinte pe care le-ai scris pe contul tău de socializare cu puţin timp în urmă, prin care mărturiseşti că se împlineşte 1 an de zile de când ai ales să îl urmezi pe Dumnezeu, că poţi spune că viaţa ta s-a schimbat în cel mai frumos mod. Să înţelegem că este vorba de o decizie personală şi categorică, sau doar de anumite circumstanţe care te-au împins să-ţi schimbi religia, cum ar fi, bunăoară, căsătoria ta cu un om care este penticostal?

Oana Lazăr Paveluc: Da, a fost o decizie personală, nicidecum una "forțată". Cum am mai spus, mersul la biserică, predicile şi bucuria de pe fețele oamenilor m-au făcut să îmi doresc să Îl slujesc şi eu pe Dumnezeu. De ce? Pentru că şi eu vroiam bucuria şi pacea pe care ei o aveau, iar Dumnezeu a fost singurul care m-a ajutat să înteleg calea Lui şi planul pe care El îl are cu mine...

NewsNet Creştin: Desigur, pentru cititorii ziarului Libertatea, precum şi a celorlalte publicaţii care au preluat şi mediatizat pe larg această informaţie, faptul că ţi-ai schimbat radical direcţia în viaţă, renunţând la toate avantajele pe care ţi le-ar fi putut aduce titlul de “Miss Universe”, că nu eşti în acest moment preocupată cu petreceri şi călătorii prin toată lumea la spectacole de modă, este de neconceput şi de necrezut. Spune-ne, te rugăm, eşti cu adevărat fericită ştiind că, inevitabil, ai renunţat la oportunităţile menţionate mai sus? Cât de împlinită eşti în actuala ipostază în care te găseşti?

 Oana Lazăr Paveluc: Sunt foarte fericită şi împlinită de noua mea viață.  Umblarea cu Dumnezeu zi de zi este cel mai minunat lucru... Nu regret nimic, am avut o carieră frumoasă şi îmi aduc aminte de ea cu drag. Dar Dumnezeu a vrut să fiu un model pentru El şi nu pentru alții...

NewsNet Creştin: Desigur, eşti conştientă că multe fete din România şi de oriunde, visează să urce cândva pe un podium, să ajungă “Miss Orice”, să fie sub lumina reflectoarelor şi să se bucure de avantajele conferite de aceste oportunităţi. Probabil, unele dintre ele vor citi şi acest interviu. Ce anume le transmiţi acestor suflete tinere, spre ce fel de preocupări şi valori le sfătuieşti să se îndrepte în viaţă?

Oana Lazăr Paveluc: Le sfătuiesc să meargă spre calea Domnului şi apoi să rămână cu Domnul. Dacă tu alegi să îl urmerzi pe Dumnezeu, să trăieşti numai pentru El,  atunci Dumnezeu va avea grijă să îți deschidă orice uşă care este bună pentru tine.

NewsNet Creştin:  Împărtăşeşti prietenilor tăi pe acelaşi cont de socializare, faptul că Îi mulţumeşti lui Dumnezeu pentru “minunatele lucrări pe care le-a făcut şi le face în continuare” în viaţa şi familia ta. Te rugăm să ne spui câteva cuvinte, atât cât doreşti, despre familia ta. Cât de mult Îl vezi, aşa cum spui, pe Dumnezeu în cadrul familiei tale?

Oana Lazăr Paveluc: Pe data de 25 august 2013 am fost botezată în apă. La câteva luni după acest eveniment, Dumnezeu m-a botezat cu Duhul Sfânt. A fost şi este cel mai minunat dar pe care Dumnezeu mi l-a dat . Să Îi simți prezența în inimă, să te rogi cu o putere atât de mare, e ceva ce orice creştin şi-ar dorii. Dumezeu este mereu în casa şi familia mea. El ne-a binecuvântat cu pace, iubire, a zidit în noi o inimă nouă şi ni l-a dăruit pe bebeluşul nostru Elias.

NewsNet Creştin: Deşi în România sunt câteva sute de mii de penticostali, ei sunt totuşi o minoritate religioasă şi cei mai mulţi oameni nu ştiu mare lucru despre aceştia. Tu eşti acum o credincioasă penticostală. Spune-ne câteva lucruri esenţiale ale vieţii tale de credinţă. Care sunt preocupările tale specifice acestei credinţe despre care nu te ruşinezi să vorbeşti public? Poate în felul acesta află mai mulţi care sunt lucrurile prin care se definesc credincioşii penticostali...

Oana Lazăr Paveluc: Umblarea cu Dumnezeu în fiecare zi, post şi rugăciune, citirea Scripturii, mersul la biserică sunt câteva din lucrurile esențiale din viața unui creştin născut din nou. Oamenii din afară trebuie să îl vadă pe Isus Hristos în noi, viața de credință trebuie trăită zi de zi, nu doar când mergem la biserică. Dimineața, primul lucru pe care îl fac este să citesc Biblia şi să mă rog. Acum mă întreb mereu dacă lucrurile pe care le fac Îi aduc cinste lui Dumnezeu... În orice decizie pe care vreau să o iau mă bazez pe El. Trebuie să ai o comunicare continuă  cu Dumnezeu, să Îl consideri pe El cel mai bun prieten.

NewsNet Creştin:  Înţelegem din articolul menţionat mai devreme că întoarcerea ta la Dumnezeu s-a petrecut acolo, în America. Cum au reacţionat, când au aflat, cei care sunt în România, rudele tale, foştii colegi, prieteni, cunoscuţi?

Oana Lazăr Paveluc: În momentul în care au aflat că vreau să îmi schimb religia, normal că şi-au pus nişte semne de întrebare: «De ce vrei să faci asta? Cine te-a împins să iei decizia asta? Eşti sigură că vrei asta?» etc. A fost greu să le explic de ce vreau să fac asta pentru că oamenii din lume nu înțeleg, aşa cum nici eu nu am înțeles unele lucruri la început. Dar cu timpul ei au înțeles, au văzut ce schimbări minunate s-au produs în viața mea şi sunt foarte fericiți pentru mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.