După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 noiembrie 2014

Binecuvântează Doamne, România şi primul ei Preşedinte Evanghelic!

Klaus Iohannis a fost ales ca noul Presedinte al Romaniei. Poporul Roman a iesit intr-un numar record la vot, pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis. Este pentru prima data in istoria Romaniei cand Presedintele Romaniei este un Crestin Evanghelic. Poporul nostru a inteles ca acest om este un om integru si de caracter si vrea o Romanie libera in care fiecare cetatean roman sa aiba acces la libertatea si oportunitatea pe care o poate oferi o tara libera. Dupa ce a fost declarat castigator Klauss Iohannis a spus: ,,Am castigat. Ne-am luat tara inapoi.” Cineva a spus ca de abia acum, dupa 25 de ani de la revolutia din 1989, Romania este cu adevarat a poporului. Sa ne ajute Dumnezeu!

Nota Redacţiei: Împreună cu grupajul de ştiri cu care sunteţi obişnuiţi, vom publica în portalul NewsNet Creştin în zilele urmatoare mai multe articole scrise de liderii evanghelici care au chemat poporul român să postească, să se roage şi să aleagă înţelept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.