După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

Florin Ianovici: Nu mă simt vinovat de faptul că mi-am exprimat opțiunea

Scurt comentariu
Apreciez suita de comentarii cu privire la alegerea președintelui României. Este dovada interesului vostru pentru viitorul țării și mă bucur pentru aceasta.

Unora dintre dvs, cum este firesc, nu le-a plăcut faptul că am exprimat un punct de vedere personal motivând faptul că voi influența prin aceasta pe unii alegători. Dar oricât de mult îmi doresc să exprim deschiderea și respectul pentru fiecare interlocutor, trebuie să spun deschis: nu mă simt vinovat de faptul că mi-am exprimat opțiunea. 

Am cântărit atent argumentele pro și contra candidați, am evaluat cuvintele și consecvența atitudinilor și faptelor lor, am filtrat informațiile oferite de media și cea ce este mai important am avut o întălnire cu fiecare dintre ei ( cu dl Ponta în cadru restrâns și cu dl Iohannis într-un cadru puțin mai larg). Și într-un final am făcut o alegere pe care am împărășit-o cu cei care au ales de bunăvoie să îmi citească postările.

Dacă comparați intervenția politicului în zona clericilor ortodoxși (cu privire la obligativitatea de a susține ,,ortodoxul'' Ponta) cu intervenția mea deschisă, onestă și neechivocă cred că am dreptul să nu mă consider vinovat.
Spre știință argumentez: ,,Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele, scrie Gandul.Pe lângă şefii de deconcentrate şi directorii de şcoală, preşedintele PSD Satu Mare susţine că a vorbit cu "preasfinţitul" şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot să-şi ia adio de la fonduri, iar "preotesele" vor fi date afară. În înregistrarea obţinută de Gândul, Govor îşi asigură colegii că a vorbit cu "preasfinţitul" care a fost "total" de partea PSD şi prezintă cum vor acţiona preoţii în ziua alegerilor.
"Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi", spune preşedintele PSD Satu Mare.
"Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (...) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează", adaugă Govor.
Vezi și:

  • Florin Ianovici - Rugați-vă Domnului pentru România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.