După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 noiembrie 2014

Florin Ianovici - Rugați-vă Domnului pentru România!

Ieremia 29:7 "Urmăriţi binele cetăţii în care v-am dus în robie şi rugaţi-vă Domnului pentru ea, pentru că fericirea voastră atârnă de fericirea ei!"
Ziua aceasta este una de post și rugăciune pentru ca Dumnezeu să își împlinească voia cu privire la alegerile din 16 noiembrie.
Cred că este mai important să consum energia în post și rugaciune decât în direcții care istovesc sufletul și trupul fără folos. Sunt partizanul voii lui Dumnezeu și încrederea deplină este doar în El.
Conștient că suntem în pericol ca națiune, am ales să vă îndemn să vă alăturați rugăciunii pentru izbăvirea națiunii române.
Am stat la rând în Arganda del Rey, Spania, pentru a vota și nu am reușit. A durat 5 ore pentru a ajunge să aplici ștamplila pe buletinul de vot. Am văzut ulterior reacțiile celor din diaspora și sufletul meu s-a înfiorat. Am cântărit atitudinea și comentariile premierului Victor Ponta și concluzionez: el nu iubește România și nici românii! Nu poți să arunci cuvinte jignitoare și să disprețuiești oamenii din diaspora. În fond realitatea unei țări guvernate de cei care au ucis orice speranță i-a alungat peste hotare. De aceea Victor Ponta a pierdut încrederea mea.
Îmi pare rău că nu pot vota cu toată inima pe domnul Klaus Johannis dar îl voi vota. Nu îl cunosc și ca în dreptul oricărui om politic aud și de bine și de rău. Dar sunt convins că are calități și argumente pentru a fi președintele nostru. Sibiul este o dovadă în acest sens și mai ales faptul că nu s-a aliat cu oameni compromiși ce conduc formațiuni politice jenante. Nu e carismatic în vorbe dar sper să fie în fapte.
România nu este un joc politic și nici terenul de joacă din curtea școlii unde bat mingea partidele politice. România suntem noi, cei care avem puterea să ne facem auziți și simțiți. Eu, Forin Ianovici, consider că valorez mai mult decât o pomană electorală. De aceea voi aplica apăsat ștampila de vot pe 16 și pentru cei din diaspora care nu o pot face. Voi sunteți azi România frumoasă!
Tămăduiește Doamne România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.