După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 noiembrie 2014

Pastor Costel Grămadă - Încă o strigare pentru votare!

Dragi romani, mergeti si votati! Avem sansa unica, dupa anul 1989, sa schimbam lucrurile in Romania. Cu ajutorul lui Dumnezeu si prin votul nostru putem schimba destinul acestei tari. 

Destul am lasat destinul acestei tari in mainile celor rai. Destul am zacut in apatie, descurajare si resemnare, privind neputinciosi la cum am fost mintiti, furati si inselati. 

Haidem sa ne ridicam si sa mergem sa votam pentru adevar, progres, perspectiva si destin bun!

Sa luam tara din mana hotilor si s-o punem in mana lui Dumnezeu!

Este momentul sa dam dovada de integritate. Un om integru este o persoana intreaga, daruita in totalitate lui Dumnezeu dar si natiunii in care s-a nascut.

Mergand la vot, vom impiedica, pentru urmatorii ani, ca Romania sa fie in mainile unuia dintre cei mai ipocriti politicieni.

Votati omul care a demonstrat ca stie si poate sa faca bine un lucru, dar nu doar atat, ci sa si-l duca la capat!

Votati omul care poate sa duca Romania spre vest si spre civilizatie!

Votati omul care se teme de Dumnezeu si apara dreptul familiei asa cum Dumnezeu a stabilit la inceputuri!

Votati! Mergeti si votati! Inca nu-i tarziu!
Costel Grămadă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.