După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 noiembrie 2014

Pastor Samy Tuțac: Revelația Teroristului...

Victoria incontestabila de duminica a lui Klaus Iohanis i-a pus pe jar pe marii nostri analisti. Unii dintre ei, o spun cu toata seriozitatea, s-au dovedit a fi doar niste scenaristi expirati. Toti se intreaba cum s-a putut intampla asa ceva. Cum de a castigat Iohanis cu diferenta de 10 procente? A cui este vina ca Ponta a pierdut intr-un mod atat de umilitor chiar si pentru un arogant mediocru? 

Am vazut tot felul de analize. Unii au spus ca "basistii" au facut diferenta. Posibil sa fi adus cam 1 milion de voturi. Dar de unde restul de voturi? Vorbesc in cunostinta de cauza, pana duminica la ora 16.00 nici macar cei din anturajul domnului Iohanis nu credeau in victorie. 

Si totusi victoria a lovit ca un traznet. Iar impreuna cu triumful domnului Iohanis a venit si dezastrul pentru domnul Ponta. 

A cui este vina pentru dezastrul domnului Ponta? Am auzit pana acum sute de explicatii care m-au facut sa rad cu lacrimi. La aceasta intrebare a dat un raspuns neasteptat, o adevarata revelatie, domnul Liviu Dragnea, supranumit Teroristul: "DUMNEZEU ESTE DE VINA! Se pare ca nu se doreste ca noi sa dam Presedintele." 

Da, Liviu Dragnea a oferit esenta ca un teolog de talia lui Martin Luther sau chiar Augustin. Da, exact asta este: DUMNEZEU NU VREA CA ROMANIA SA APUCE PE MANA UNUIA CA PONTA. 

Sa-si fi dat seama de acest fapt Preafericitul Daniel, duminica dupa amiaza? Ce anume l-a determinat sa interpreteze intr-un mod atat de original si direct "Pilda Samariteanului milostiv"? A avut si Preafericitul o revelatie sau doar o foarte buna informatie? 

Orice ar fi fost, raman cu niste intrebari care ma framantau si inainte de alegeri. Cum de n-au avut aceasta revelatie o serie de pastori si lideri evanghelici? Ce revelatii sau informatii au primit ca erau atat de convinsi ca domnul Ponta, reprezentantul oligarhilor si coruptilor, plagiator dovedit, este cel ales de Dumnezeu sa conduca natiunea noastra in urmatorii cinci ani? Ori s-au bazat doar pe informatii si donatii si n-au mai avut loc pentru revelatii. 

Iata ca Teroristul, cel la al carui sms si mortii voteaza, a gasit raspunsul cel mai corect pentru ce s-a intamplat duminica, dovedind inca o data ca: "Gura pacatosului adevar graieste"!
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.