După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 noiembrie 2014

Tudor Pețan: "Nu este vorba doar de un nou mandat, ci este vorba de bătălia pentru poziționarea României pe un culoar al binecuvântării..."

„...ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viaţa ta şi lungimea zilelor tale...’’ (Deuteronom 30:19-20)
Niciodată în cei 20 de ani de slujire în media creștină nu am simțit mai acut importanța unor decizii care se iau în acest final de an 2014, decizii pentru viața personală a multora dintre noi, decizii privind slujirea sau decizii care afectează comunitatea sau chiar națiunea întreagă.
Scriu aceste rânduri la câteva zile după întoarcerea dintr-o vizită în Israel. Același sentiment l-am avut pe tot parcursul vizitei: importanța și urgența luării unor decizii pe fondul precipitării evenimentelor pe toate planurile. Nu mai este timp de experimente și amânări, se derulează sub ochii noștri cu mare viteză lucruri care cer din partea noastră un răspuns, o poziționare ca națiune, ca Trup al lui Hristos, ca lucrări, ca individ.
Nu întâmplător, preocuparea pentru alegerea viitorului președinte al României este infinit mai mare decât la alte alegeri precedente. Nu este vorba doar de un nou mandat, ci este vorba de bătălia pentru poziționarea României pe un culoar al binecuvântării la intrarea în linie dreaptă a finalului cursei istoriei și aceasta într-un context geo-politic nou, în plină reașezare în care, și o spun din nou, raportarea fiecărei națiuni la Israel este un element cheie. Niciodată nu a fost nevoie de mai multă rugăciune...
De dragul moștenirii pe care o lăsăm copiilor și nepoților noștri trebuie să strigăm la El și să cerem ca voia Lui pentru națiunea română să se împlinească și ca orice plan diabolic de deturnare sau deviere să fie destrămat.
Am înregistrat în ultima vreme pentru Alfa Omega TV mai multe interviuri cu veterani ai credinței care au suferit persecuții și limitări ale trăirii creștine în deceniile trecute. Ei știu în inima lor cum să se roage și ce decizii să ia. Am fost și suntem în contact cu lideri ai noii generații de slujitori. Cei mai mulți caută și primesc revelații privind planul Domnului pentru aceste vremuri. Ei știu încotro să direcționeze opțiunile lor, inclusiv cele cetățenești sau cele care vizează strategia de slujire.
În acest sezon al alegerilor, văd pe agenda mai multor lucrări (biserici, organizații, slujiri individuale) o preocupare de a-și defini sau redefini poziția și strategia și de a o face clară atât membrilor, cât și celor din afară, preocupare în a-și găsi locul și funcționalitatea în planul Lui pentru viitorul sezon. Ca element comun am identificat în foarte multe cazuri decizii pentru ieșire și slujire în afara zidurilor bisericii, refocalizarea asupra prezenței și relevanței creștine în diferite segmente ale societății și pregătirea rapidă a credinciosului pentru slujirea individuală a celor noi veniți pentru ucenicizare, vindecare, eliberare și deschidere către persoana și lucrarea Duhului Sfânt.
Poate că în viața ta, a celui ce citești aceste rânduri, în lucrarea sau biserica în care slujești, sunt lucruri pentru care trebuie să decizi azi să le readuci la viață, să le resuscitezi. Domnul nu stinge lumina care abia mai pâlpâie, El nu a pornit ceva cu tine sau cu lucrarea în care ești parte cu gând să abandoneze.
Decide azi să rostești viață, restaurare, revitalizare peste tine, peste relația ta cu Domnul și cu semenii, peste slujirea ta. Rostește cu îndrăzneală viață și vigoare și peste trupul tău, templul Duhului Sfânt. Decide să ieși din fatalism, resemnare, descurajare, blocaj, după un sezon dificil prin care poate ai trecut. El este CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA. Toate acestea trei presupun o decizie: de a-I urma CALEA, de a accepta ADEVĂRUL și de a te conecta la izvorul VIEȚII.
Să ne rugăm cum nu am mai făcut-o până acum pentru cei dragi, nemântuiți, ca ei să ia decizii pentru viață. Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului deschide întotdeauna inimi, crează oportunități și dă o nouă șansă de decizie celui pentru care te rogi de multă vreme.
Este un timp al deciziilor în dreptul fiecăruia, fie pentru mântuire sau slujire, fie pentru viitorul națiunii române aflată într-un moment critic. Alegerea este o „poruncă’’ urmată de făgăduințe (Deuteronom 30:15-16):
„Iată, îţi pun azi înainte viaţa şi binele, moartea şi răul. Căci îţi poruncesc azi să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, să umbli pe căile Lui şi să păzeşti poruncile Lui, legile Lui şi rânduielile Lui, ca să trăieşti şi să te înmulţeşti şi ca Domnul Dumnezeul tău să te binecuvânteze în ţara pe care o vei lua în stăpânire.”
Alege înțelept și intră în destin.
Tudor Pețan,
Președinte - Alfa Omega TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.