După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 decembrie 2014

Militari și polițiști creștini la Biserica Baptistă Sfânta Treime București

Pace fraților și har de la Dumnezeu, Tatăl nostru și de la Domnul nostru Isus Hristos!

Vă informăm că pe data de 15.12.2014, în intervalul orar 18:00-20:00, ca urmare a străduințelor Fr. Gabi Gheorghias - capelanul evanghelic din Ministerul Apărării Naționale - în cooperare cu Col (U.S. NAVY) Don Biadog - capelanul șef al Bazei Navale S.U.A. din Napoli - și cu Filiala București a Asociație Polițiștilor Creștini a avut loc la Biserica Sfânta Treime din București o întâlnire de celebrare a nașterii Mântuitorului nostru, Domnul Isus Hristos, eveniment dedicat membrilor și simpatizanților Asociației de prietenie a militarilor creștini din România - Cornelius și ai Asociației polițiștilor creștini din România - Filiala București.

Au participat: Responsabilul cu afaceri A.I. al S.U.A. în România, dl. Dean Thompson împreună cu soția sa; Fr. Virgil Achihai - președintele în exercițiu al Alianței Evanghelice Române; Pr. Ion Ilinca din Secția de asistență religioasă din MApN; militari, polițiști și jandarmi în activitate dar și rezerviști; funcționari din sistemul judiciar împreună cu familiile (în jur de 200 de persoane)

Au prezentat scurte cuvinte de salut: dl. Dean Thompson; fr. Virgil Achihai, Col.Don Biadog, Pr. Ilinca, Col.(r) Bruma; Comisar șef Ivașcu – președintele filialei București a Asociației polițiștilor creștini din România. 

Programul a fost susținut de: corul polițiștilor creștini – filiala București; fetița Daria Dulgheru; solista Lili Dumitrașcu; fam. Florina și Alin Jivan; Fr. State Vicentiu și Fr. Emanuel Coles.

Cadourile pentru copii au fost oferite de către personalul Bazei navale americane din Napoli și transmise în România în colaborare cu Biroul de Cooperare Militară din Ministerul Apărării Naţionale.

Cadourile au fost distribuite în cadrul unui program special pentru copii prezentat de membrii Organizaţiei Creştine “Kidz Romania”.

A fost o părtășie binecuvântată pentru toți cei prezenți. Împreună am înălțat numele Mântuitorului nostru și ne-am bucurat de sărbătoarea permanentă din inimile noastre de copii preaiubiți ai Domnului, în anticiparea zilelor de sărbătoare tradițională care urmează.
Mulțumim Domnului pentru harul Său, precum și celor care au făcut posibil, au pregătit și organizat evenimentul, în cele mai mici detalii, începând cu Fr. Gabi și Col. Biadog, în fond tuturor celor ce au slujit în orice fel sau pur și simplu prin prezența la părtășie. În mod deosebit le cuvin mulțumiri membrilor Bisericii Sf. Treime și Fr. pastor Cornel Boingeanu, de al căror sprijin în dragoste frățească beneficiem în permanenență, ambele asociații.

Fie ca Domnul să binecuvânteze pe toți cei ce s-au dăruit celorlalți prin slujirea de orice fel, precum și pe cei ce nu au experimentat încă Nașterea Mântuitorului înăuntrul lor, dar au avut prilejul să audă Evanghelia.

Sărbători binecuvântate tuturor și un an nou plin de bucurii și împliniri în Hristos !


Secretar Cons.Dir.
col(r) Năstase Dincă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.