După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 20 decembrie 2014

† Pastorul Gordon A. Humphrey a murit la amvonul bisericii

Pastorul Gordon A. Humphrey a murit la amvonul bisericii baptiste Shiloh Missionary in timpul predicii speciale de Craciun. El cantase cu cateva minute mai devreme cantecul „Happy” (Fericit) si se pregatea sa inceapa predica cu mesajul „Speranta s-a nascut la iesle”, cand s-a prabusit la pamant.
Membrii bisericii au incercat sa-l resusciteze, dar eforturile lor au fost in zadar. Nici paramedicii sositi cateva minute mai tarziu nu au putut sa-l readuca la viata.
“Nu sunt sigur daca medicii au stabilit cauza mortii, dar se pare ca a avut un atac de cord”, a declarat imediat pastorul asistent Greg Hunter.
„Suntem convinsi ca a murit facand ceea ce lui ii placea sa faca, sa cante si sa predice, bazandu-se pe relatia sa cu Dumnezeu. A facut tot ceea ce a putut pentru a raspandi cat mai multor oameni Cuvantul lui Dumnezeu”, a comentat Hunter.
“Ani de zile el a umblat pe strazi, s-a intalnit cu dependenti de droguri si membri ai unor bande de cartier, iar pe unii dintre acestia i-a salvat. Vroia sa cunoasca si sa vorbeasca oricui”.
„Humphrey a fost o persoana pe care toata lumea o placea. Nu stiu cauza mortii, dar cred ca ar fi trebuit sa se ingrijeasca mai mult de sanatatea lui, deoarece el se neglija pentru a avea grija de altii”, a declarat pastorul Victor S.
Humphrey se pare ca avea probleme cu hipertensiunea si era constient ca i se putea intampla ceva, dar cu toate acestea el a continuat sa slujeasca la amvon.
In momentul mortii sale, Humphrey era pastorul a trei biserici: Biserica Muntele Maslinilor din Stockton – California, Biserica Muntele Maslinilor din Oakland – California, si Biserica Misionara Shiloh din Chicago.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.