După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 21 decembrie 2014

✉ Scrisoare misionară: Familia Șaitiş Marcel şi Ioana, Madagascar

Dragi prieteni si parteneri, 

     Finalul acestui an ne gaseste cu inima plina de multumire si recunostinta catre Dumnezeu, cu gandul la sarbatoarea nasterii Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. El este tot ce am primit mai frumos in viata. El este motivul slujirii noastre, dragostea noastra si scopul pentru care luptam, in speranta intalnirii cu intreaga Biserica in Imparatia lui Dumnezeu.

     Ne-am facut si noi o agenda la inceput de an. Privind in urma, Dumnezeu a depasit agenda noastra si a facut lucruri la care noi nici nu ne-am asteptat, nici nu ne-am gandit. Am intrat acum un an si trei luni in regiunea tribului Merina. Apoi El ne-a dezvoltat lucrarea in triburile betsileo, vezo si antemoro – de pe o coasta a Madagascarului pe alta. Ne-a obligat si ne-a invatat sa pasim prin credinta in multe domenii, cu teama si cu sfiosenie, iar apoi ni S-a revelat ca fiind Cel Atotputernic, care lucreaza dincolo de felul in care noi gandim sau credem, care acopera toate nevoile si inca da din belsug peste.
Continuarea: AICI
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.