După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 ianuarie 2015

Biserica pe ritmuri de hip-hop

hip-hop
Studiile intreprinse de un Institut de cercetare au aratat ca americanii cu varsta cuprinsa intre 18 – 29 de ani sunt de obicei mai putin inclinati spre viata religioasa decat generatiile mai vechi.
Pastorul Quinn Rodgers a luat o masura prin care el spera, sa schimbe aceasta atitudine de indiferenta fata de religie a tinerilor. In acest sens el a deschis recent o biserica numita Hip-Hop „Generation One”.
Biserica infiinţata la Huntersville, Carolina de Nord nu va avea un cor traditional, deoarece Rodgers crede ca este nevoie de o abordare noua care sa atraga tineretul. „Vom incerca sa aducem ceva nou in biserica, pentru a-i atrage pe cei care nu sunt in biserica, dar isi doresc ceva diferit”, a declarat pastorul unui post local de televiziune.
In biserica, muzica va conţine, stilul, ritmul si rimele specifice culturii hip-hop, inclusiv hrana specifica acestei culturi, dar sfinţita. „Am adoptat cultura hip-hop, am inlaturat din ea toate conotatiile negative, si am inserat solid doctrina crestina in ea” a adaugat Rodgers.
El a argumentat ca „influenta hip-hop a adus un mod de gandire nou, care a avut repercursiuni favorabile asupra laturii economice si sociale si care a permis indivizilor sa se cerceteze si sa se schimbe. Daca ma gandesc la biserica actuala, constat ca suntem provocaţi ca si crestini sa facem acelasi lucru in ceea ce priveste umblarea noastra cu Hristos”.
Juanita Rann-Scott, o adepta a noii biserici Generation One, a declarat ca „nu putem sa aducem oamenii intre 18-40 de ani in biserica deoarece lucrurile tradiţionale nu mai funcţioneaza, scopul noii biserici este de a veni cu ceva nou.”
Serviciul bisericii „Generation One” are loc in fiecare sambata seara de la ora 17. Infuzia hip-hop-ului in crestinism a castigat o mare popularitate in ultimii ani, vanzarile pieselor muzicale din aceasta categorie atingand cote financiare extrem de ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.