După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 ianuarie 2015

✡ Comunitatea Evreilor Mesianici - COMUNICAT

Pentru ca inca sunt multi care nu inteleg lucrarea aceasta ecumenica dintre cultele in care se crede in Domnul Yeshua HaMashiach si pentru ca inca nu le este clara nici pozitia noastra fata de acestea, va prezentam aici pozitia noastra:
"Cu stimă și respect, vă prezentăm cum înțelegem noi, Comunitatea Evreilor Mesianici din Romania și Rep. Moldova în parte, împreună cu congregațiile noastre locale, ecumenismul și unitatea în contextul unității și unicității inseparabile și indivizibile ale D-zeirii și al realității sau faptului unității noatre spirituale realizate de Domnul nostru Yeshua HaMashiach prin sacrificiul Său de răscumpărare.
Aici vorbim desigur despre “Octava de rugăciune” pentru unitatea celor ce cred în Yeshua HaMashiach.
Poziția noastră este că, în unitatea dintre credincioșii în Yeshua HaMashiach și al acestui fel de ecumenism, nu este vorba despre unirea cultelor, ci a credincioșilor. Adică, fiecare își păstrează identitatea și specificul dând dovadă în același timp de dragoste, deschidere, acceptare, toleranță, colaborare, rugăciune, slujire față de celelalte. Adon Yeshua HaMashiach a murit pentru oameni. El nu pentru un cult sau altul, sau mai multe și-a dat viața. Conform poziției noastre, El nu a înființat vreun cult sau altul, chiar dacă așa se lasă de înțeles. El de fapt, s-a rugat pentru toți aceia care au crezut, cred sau vor crede vreodată în El ca persoane sau indivizi. Deci nu este nevoie de a ne uni într-un cult sau de a înființa unul nou, “universal”, la care să aderăm fiecare cu specificul nostru. Pentru că, unitatea la nivel spiritual există deja în HaShamayim (Ceruri) pentru că El a realizat-o prin sacrificiul Său. Rămâne doar, ca și noi să ne facem partea și așa cum ne rugăm în rugăciunea Domnului nostru Yeshua HaMashiach: “să se facă voia Ta așa cum este în Ceruri, la fel și pe pământ”.
Aceste lucruri au fost menționate și de către reprezentanții cultelor creștine în timpul “octavei” sub forma de; “ceea ce se așteaptă de la noi este unitate și nu uniformitate”.
Pe de altă parte, în mișcările ecumenice în care sunt invitați și culte în care nu se crede în Yeshua HaMashiach (Iisus Hristos) așa cum este El prezentat și descris în HaBrit HaChadashah (Noul Legământ), putem eventual să ne rugăm împreună, dar nu putem vorbi despre unitate ca și în cazul cultelor în care se crede în El.
O situație diferită există totuși în cazul nostru, relația noastră cu și față de cultul Mozaic."

Conducerea,
Comunitatea Evreilor Mesianici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.