După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 ianuarie 2015

Misiunea Speranța: Vă mulțumim că ați ales să donați!

În fiecare zi a lunii decembrie, sub genericul „Trăiește Crăciunul altfel”, v-am îndreptat gândul către semenii noștri pentru care sărăcia, suferința și lipsa este singura realitate pe care o cunosc. V-am adus în atenție în fiecare zi câte unul dintre proiectele în care Misiunea Speranța se implică, iar dvs. ați răspuns cu deschidere și dăruire.
Vă mulțumim pentru că ați ales să donați pentru văduvele din centrele aflate în India, pentru copiii proveniți din familiile sărace din România, pentru orfanii din orfelinatele din India, pentru băștinașii din tribul Batwa aflat în Uganda, pentru misionari, pentru înaintarea proiectelor de evanghelizare și ajutorare desfășurate de Misiunea Speranța. Deschiderea pe care ați dovedit-o a reprezentat pentru noi o încurajare, o dovadă că putem simți cu semenii aflați în suferință, că ne putem împărți pâinea cu ei.
Cum ar fi dacă am alege să trăim altfel nu doar de Crăciun, ci în fiecare zi?
„Căci ajutorul dat de darurile acestea, nu numai că acoperă nevoile sfinților, dar este și o pricină de multe mulțumiri către Dumnezeu.
Așa că, dovada dată de voi prin ajutorul acesta îi face să slăvească pe Dumnezeu pentru ascultarea pe care mărturisiți că o aveți față de Evanghelia lui Hristos și pentru dărnicia ajutorului vostru față de ei și față de toți; și-i face să se roage pentru voi și să vă iubească din inimă, pentru harul nespus de mare al lui Dumnezeu față de voi. Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare!” (2 Corinteni 9:12-15)
Misiunea Speranța

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.