După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 ianuarie 2015

☞ Opinia liberă: Ovidiu Petric - FC Barcelona reacționează față de terorismul islamic

NewsNet Creștin: Rubrica ☞ Opinia liberă  este destinată publicării articolelor care nu tratează subiecte religioase sau spirituale, dar care sunt scrise de evanghelici. Menţionăm că acestea nu reprezintă neapărat și punctele noastre de vedere. 

Sportul da lectii de moralitate politicii. In timp ce spiritul antisemit este cultivat mai pe toate fronturile in Europa, o echipa de top a lumii fotbalului, FC Barcelona, ia măsuri radicale impotriva radicalismului islamic si a terorismului palestinian.

Conducerea echipei lui Messi va renunta, incepand din anul 2016, la cel mai mare contract de sponsorizare din istoria clubului. Postul de televiziune israelian Channel 2 anunta ca oficialii catalanilor vor sa rupa legaturile cu Qatar Sports Investments (QSI), compania care pompeaza 30 de milioane de euro pe an in conturile Barcei, conform site-ului ziare.com.

Motivul din spatele acestei decizii reprezintă dorința echipei catalane  de disociere de qatarezi "dupa ce in presa din Israel au fost publicate mai multe informatii care sustin ca organizatia Hamas ar fi primit bani inclusiv din Qatar", afirma ziare.com.

Desi de la distanță pare nesemnificativa si banala, aceasta decizie denota de fapt o reacție sănătoasă, extrem de curajoasa si exemplara pentru toate mediile si cercurile influente ale lumii. Vorbim de o hotarâre venită din lumea sportului, nu de pe tărâmul politic sau economic, prin care se condamna orice imixtiune cu lumea obscura si josnica a agresiunilor motivate religios si a acțiunilor teroriste venite pe fondul unei anume indoctrinari.

Avem dovada mentalității epurate de primatul banului. Reprezentantii sportului striga de la cel mai înalt nivel posibil ca nu banii sunt totul, si inca îndrăznesc sa faca un asemenea gest pe un fond cu implicatii geo-politice tensionate si extrem de controversate, desi nu intr-un mod explicit. Da, gestul lor poate fi catalogat drept unul natural - încheierea normala a unui contract intre doua părți - si multi o vor interpreta sub acest aspect.

Insa organizația Hamas (care inseamna "violenta) nu a recunoscut niciodată existenta statului Israel, iar politica fundamentala a acesteia a fost nu crearea statului Paleatinian, ci exterminarea statului Israelian. Hamas a folosit in mod constant toate mijloacele posibile (scoli, moschei, relații externe, tabere de copii, etc) de a inocula spiritul antisemit, de a instiga la ura interetnica si de a ataca Israelul.

Gestul clubului FC Barcelona se aliniază preceptelor biblice care cheamă credincioșii la rugăciune pentru pacea Ierusalimului. Biblia garantează binecuvântarea celor ce binecuvânteaza pe Israel si blestemul celor ce anatemizeaza Israelul. Daca informațiile conform cărora Hamas ar primi finanțare din partea puternicei companii din Qatar sunt confirmate, decizia clubului sportiv strălucește si mai mult pe un fond atat de nebulos si tenebros al relației dintre Hamas si multe state ale lumii ce manifesta indecizie si chiar o ignoranță voita in acest sens.

Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.