După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 ianuarie 2015

Ordinare la Biserica Eben Ezer Castellon, Spania

Ziua de duminică 18 Ianuarie, a fost o zi de sărbătoare pentru Biserica „Eben Ezer” din Castellon de la Plana, prin ordinarea unui nou pastor, în persoana fratelui Beni Drădici.

Biserica „Eben Ezer” funcţionează din anul 1999 şi a cunoscut o perioadă de creştere între anii 1999 – 2007, ajungându-se la începutul anului 2008 la aproximativ 1 000 de membrii majori. Recesiunea economică şi-a spus cuvântul, astfel că din acest an numărul membrilor a scăzut constant, numeroase familii fiind nevoite să se întoarcă în România sau să plece în alte ţări din Europa. La sfârşitul anului 2014, biserica avea în componenţă 630 de membrii majori şi 435 de membrii aparţinători (copiii bisericii). În cei 15 ani de când funcţionează, în Biserica „Eben Ezer” s-au efectuat 23 de botezuri în apă, în cadrul cărora 403 persoane au încheiat legământ cu Domnul, iar numărul copiilor aduşi la binecuvântare este de 460, în toţi aceşti ani.
Biserica este păstorită de fratele Mihai Morar încă din anul 2002, iar fratele Beni Drădici, care slujeşte ca presbiter în această biserică din anul 2003, va sluji în continuare ca pastor asistent.
La acest serviciu divin de ordinare a răspuns invitaţiei fratele Moise Ardelean – noul preşedinte al Cultului Penticostal din România (pastor în Biserica Gloria Arad), precum şi fratele Simion Bumbar, preşedintele Comunităţii Regionale de Maramureş şi Sătmar şi membru în Comitetul Executiv (pastor în Biserica Betel Sighetu Marmaţiei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.