După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 ianuarie 2015

Pastorii Wayne O’Leary și John Birnie la Biserica Betleem Suceava

În perioada 23-25 Ianuarie Biserica Betleem din Suceava primește vizita pastorilor Wayne O’Leary și John Birnie din Marea Britanie. Aceștia vor susține un număr de prelegeri cu tema “Supremația lui Dumnezeu în Predicare” Vineri de la ora 18:00 și Sâmbătă de la ora 10:00, după care vor fi prezenți în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă ora 18:00. Duminică 25 Ianuarie pastorii O’Leary și Birnie vor predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 9:00 și 18:00.

John Birnie a început să slujească ca evanghelist și plantator de biserici în anul 1974 în cadrul Asociației Irlandeze a Bisericilor Baptiste. A urmat apoi o perioadă de slujire pastorală după care a devenit Director de Studii și lector în Teologie Pastorală și Misiologie la Colegiul Baptist Irlandez din Belfast. John s-a alăturat organizației Slavic Gospel în 2007 și în prezent slujește ca Director de Misiune. Este căsătorit cu Dorothy și împreună au patru fii și o fiică, toți căsătoriți. Au treisprezece nepoți care le produc multă bucurie.

Wayne O’Leary L-a găsit pe Hristos în anii de studentie. În timpul studiilor sale de inginerie marină el a recunoscut existența unui Creator și faptul că știința și creștinismul nu sunt în conflict. După ce a lucrat în industria navală mai mulți ani, Wayne a urmat studii teologice după care a intrat în lucrarea pastorală. În același timp a ocupat postul de profesor de Noul Testament în Birmingham. S-a alăturat organizației Slavic Gospel în anul 2012 iar de atunci predă în cadrul Colegiilor Biblice din Europa de Est și Asia Centrală. Wayne este căsătorit cu Iris și împreună au un fiu și o fiică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.