După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 ianuarie 2015

Peter Costea: Rugaţi-vă pentru creştinii din Zinder, Niger!

În decembrie 2005 am fost în vacanţă în Niger împreună cu nepotul meu. Nigerul (a nu se confunda cu Nigeria) e o ţară subsahariana, şi una din cele mai sărace ţări din lume unde vârsta medie e de mai puţin de 50 de ani. Majoritar e musulmană, creştinii alcătuind mai puţin de 1% din populaţia ţării. Duminica dinainte de Crăciunul lui 2005 am fost în Zinder, unul din oraşele mai mari ale ţării unde trăiesc un număr mai mare de evanghelici şi care au câteva biserici. M-am închinat Domnului în una din acele biserici. A fost un eveniment deosebit pentru viaţa mea, înălţător, fiind înconjurat de sute şi sute de creştini şi copiii lor care lăudau pe Dumnezeu şi cântau aceleaşi imnuri ca şi mine şi nepotul meu. Au făcut un program de Crăciun memorabil, iar pastorul a propovăduit din Matei 2:13-23 accenduind rolul bărbaţilor în bunăstarea familiilor lor. Stăteam lângă un om mai în vârstă cu numele de Nicolas.
De atunci au trecut 9 ani. Săptămâna trecută Charlie Hebdo a publicat o ediţie specială de câteva milioane de exemplare postând pe prima pagină imaginea lui Mohamed. Musulmanii din întreaga lume au denunţat evenimentul acesta ca unul blasfemitor la adresa religiei lor şi a fondatorului credinţei lor. În multe ţări musulmane musulmanii au ieşit în stradă, au atacat ori ucis creştini, au dat foc unor biserici. Una din bisericile arse şi distruse săptămâna trecută a fost biserica evanghelică din Zinder. Am aflat asta dintr-o ştire BBC publicată sâmbătă şi care o puteţi citi aici:http://www.express.co.uk/…/Charlie-Hebdo-cartoon-violent-pr…. Ultima poză din articol e poza bisericii evanghelice din Zinder unde m-am închinat în decembrie 2005.
La plecarea din biserică Nicolas mi-a dat adresa, numărul de telefon şi un text din Biblie ca salut: Romani 13:11-14. Vă recomand să citiţi de la 10 la 14. În Romani 13:10 apostolul Pavel enunţă doctrina dragostei creştine, o doctrină care lipseşte cu desăvârşire în religia musulmană ori teologia islamică. Multe nu putem face pentru creştinii din Niger. La ora actuală nu există nici un europarlamentar român creştin în Parlamentul European care să preia acesta cauză. Ne-am rata şansa în Mai anul trecut. Ne rămâne însă să ne rugăm şi să punem în acţiune puterea rugăciunii. Rugaţi-vă pentru creştinii din Zinder.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.