După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 ianuarie 2015

Sărbătoare la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş

Eben-Ezer 1914-2014

In data de 30.11.2014 Biserica Crestina Baptista "BETEL" din Sannicolau Mare jud. Timis, a sarbatorit 100 de ani de existenta. Acest moment aniversar a fost un prilej de mare bucurie atat pentru fratii din Biserica, cat si pentru musafirii veniti din mai multe parti.

 La aceasta sarbatoare au fost prezenti fratii pastorii care au slujit in aceasta Biserica: fr. Handra Sima, fr. Pastean Vasile si fr. Pacurar Gelu. Comunitatea de Timisoara a fost reprezentata de fr. pastor Tut Viorel iar programul a fost coordonat de pastorul Bisericii Almajan Iosif. 

Partea muzicala a fost asigurata de corul barbatesc si fanfara din Arad. Dumnezeu sa binecuvinteze lucrarea din Sannicolau Mare si cati mai multi oameni sa se intoarca la Dumnezeu.
A consemnat: pastor Almajan Beni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.