După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 ianuarie 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Vă salutăm și ne bucurăm să vă ținem la curent cu lucrarea din India, având speranța că veți continua să vă rugați pentru noi și oamenii de aici!
     Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă! Avem, într-adevăr, un Tată bun.
   Noi avem un băiat în grija noastră, pe care îl cheamă Shubo. El provine dintr-o familie cu probleme. Este      în clasa a șasea. Noi ne pregătim să îl înscriem la școala din Haldibari. Tot în Haldibari, Pronish, colaboratorul nostru a deschis o școală pentru copii.
     În ultima vreme eu am devenit chitarist. Umblu peste tot cu chitara pentru a cânta cântări creștine.
Continuăm lucrarea cu copiii duminica, deși, de multe ori, suntem deranjați de festivalurile de închinare la idoli (în timpul închinării la idoli majoritatea copiilor nu vor să vină la programul de școală duminicală).
Pe lângă aceasta, în multe locuri, după un timp inițial de entuziasm, interesul copiilor și al părinților lor scade foarte mult.
      Totuși, noi încercăm să vizităm majoritatea locurilor în care am făcut până acum lucrare. În acest timp, vrem să deschidem și noi fronturi de lucru acolo unde este interes proaspăt pentru Evanghelie. Într-una dintre aceste vizite am întâlnit o mamă îngrijorată. Ea a venit și la adunare duminica trecută. La viața ei, a fost o cântăreață renumită. Soțul i-a murit. Are doi baieți și o fată. Băiatul cel mai mic a făcut unele greșeli. Din pricina aceasta oamenii din satul lui l-au bătut de multe ori. Numele lui este Mohan Sarkar. Acum Mohan nu mai vrea să iasă din casă. A distrus toți idolii din casă și a ars și tractatele pe care noi i le-am dat. Mulți spun că este demonizat. Mama lui a venit ca să ne rugăm pentru el, deoarece cineva i-a spus că baiatul ei se va face bine dacă cineva se va ruga pentru el în Numele Domnului Isus.
     Un alt tânăr, Mohan Biswas, se pregătește de botez. Cu ajutorul Domnului, nădăjduim să avem botez pe data de 6 februarie.

      Mulțumim că ne păstrați în rugăciune!
         Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.