După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 februarie 2015

Florin Ianovici - Să construiești vieți

Iacov 1:27 ,,Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetezi pe orfani și văduve în necazurile lor și să ne păzim neîntinați de lume."
Fă ceva pentru tine și fă ceva pentru alții, pentru ca Dumnezeu să facă ceva pentru și din tine.
Trăirea în lume așează praf pe tine dar trăirea cu lumea îți ruginește sufletul.
Întotdeauna lumea îl va trimte pe Cain care îți va zâmbi strângând piatra în mână. 
Întotdeauna lumea va avea un Nebucadnețar care se va plimba mândru pe zidurile ridicate cu truda nopților tale nedormite.
Întotdeauna lumea va avea o Dalila ademenitoare care aleargă după lumina ochilor tăi.
Întodeauna lumea va forma o echipă cu Sanbalat și Tobia prin care să îți stingă prin ocară focul jertfei pentru Dumnezeu. 
Întotdeauna lumea va vorbi printr-un Caiafa care va trimte neprihănirea la răstignire.
Să te păzești de ei. Întâi să îi ocolești, iar dacă nu poți, să nu îi auzi, să nu îi lași să îți atingă sufletul căci sunt întinați. Și citește atent ca să observi că apostul Iacov se include în rândul celor ce vor să se păzească neîntinați de lume.
Apoi să construiești. Nu palate, ci să construiești vieți. Aplecă-te să cercetezi pe orfan și văduvă, să le cunoști durerea și să o alini. Citește atent ca să observi că orfan și văduvă este la plural. Vorba românului: ,, cu o floare nu se face primăvară’’.
Nu cerceta pe cei doborâți ca un polițist ci cu sinceritatea și smerenia celui ce știe că doar Dumnezeu este pâinea și mângiere tuturor.

Cu cât vei sta mai aproape de orfani și văduvă cu atât lumea va fi din ce în ce mai departe de sufletul tău…!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.