După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 5 februarie 2015

☞ Opinia liberă: Mircea Lubanovici - "Îmi exprim indignarea faţă de declaraţiile domnului Victor Ponta"

NewsNet Creștin: Rubrica ☞ Opinia liberă  este destinată publicării articolelor care nu tratează subiecte religioase sau spirituale, dar care sunt scrise de evanghelici. Menţionăm că acestea nu reprezintă neapărat și punctele noastre de vedere. 

”Imi exprim indignarea fata de declaratiile domnului Victor Ponta si constat ca domnul Prim-ministru nu pierde nicio ocazie pentru a sanctiona diaspora. Nu au trecut nici trei luni de la votul de blam la adresa Puterii si in special la adresa domnului Victor Ponta si iata ca domnul Prim-ministru al Romaniei gaseste din nou o masura de sanctionare a diasporei. 

Prin declaratii ca: impozitarea cu 10 euro pe luna a cetatenilor romani care au indraznit sa voteze impotriva domniei sale sau faptul ca romanii care lucreaza peste granita trimit acasa bani, dar nu ii trimit la scoli, la spitale, la drumuri, la pensie sau la somaj, arata ca domnia sa nu cunoaste realitatea, nu cunoaste care sunt sumele trimise de romanii care traiesc si lucreaza in diaspora. 

Vreau sa-i reamintesc premierului ca romanii din diaspora au trimis anul trecut mai multi bani decat a reusit Guvernul Ponta sa atraga prin investitiile straine. Prin declaratii ca cele de mai sus, domnul Ponta, ridica discriminarea diasporei la rangul de politica de stat. Guvernul Ponta trebuie sa creeze conditii avantajoase de investitii ca romanii din diaspora sa vina sa investeasca in Romania.”

Deputat Mircea Lubanovici - Comunicat de presa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.