După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 februarie 2015

† Pastor Lazăr Gog: Vă mulţumesc pentru rugăciuni!

Pace si binecuvantari! Va multumesc in numele Domnului Isus Hristos si al meu personal si al familiei pentru rugaciunile dvs. si pentru rabdarea care o aveti cu mine si cu casa mea. As vrea sa va spun doua, trei lucruri  despre starea in care m-am aflat si in care inca sunt partial. Am avut  o stare de gripa la Craciun si starea aceasta de gripa m-a derutat pentru ca pe starea aceea de gripa, cred ca in 26 decembrie am facut un infarct cerebral.
Practic, am facut doua. Am facut unul uscat si pe al doilea l-am facut hemoragic. A ramas pata de sange pe creier, fapt care-mi afecteaza vederea, in sensul ca fara ochelari vad dublu, va vad de doua ori si nu am posibilitatea de luarea distantei si de aceea nu pot citi. Am dificultati cu cititul, cu umblatul.
Insa, Dumnezeu mi-a aratat bunatatea Lui, ca mi-a pastrat viata. N-am ramas paralizat, n-am ramas cu urme, in afara de ochiul drept. Mi-a cazut pleoapa din cauza faptului ca sangele pe creier apasa tocmai pe nervul optic si doctorii spun ca nu pot sa ma opereze acolo. Va dura vreo 6 luni de zile pana la un an, pana ce sangele se absorbe de pe creier, ca sa pot sa vad din nou normal.
Insa, ce s-a intamplat este ca duminica trecuta mi-au adus Cina Domnului acasa si impreuna cu sotia, ne-am rugat, am luat Cina. Dupa ce am luat Cina, pot sa vad cu ochelarii, sa citesc, sa fie lucrurile din nou normale. Sa va vad bine, eu intotdeauna v-am vazut bine si vreau sa va multumesc pentru rugaciuni.
Vreau sa multumesc fratilor pastori pentru ca au fost la mine, implinind Cuvantul Domnului, la spital, la bolnavi, mi-au facut ungere cu untdelemn, s-au rugat pentru mine si bineinteles, multumesc Domnului si Mantuitorului meu, Isus Hristos pentru sotia mea si pentru copii. Au stat tot timpul langa mine ca sa ma imbarbateze, sa ma incurajeze, sa ma ridice din starea in care am fost.
Deci, pe fondul acela al infarctului cerebral mi-am agravat situatia, in sensul ca eu n-am stiut ca eu am facut un infarct cerebral. Timp de 4 sau 5 zile am mers pe picioare, am fost la biserica, am predicat, am fost la nunta la familia Veres si toate le-am facut in conditia aceea. Medicii s-au mirat ca nu am cazut jos si nu mi-am pierdut cunostinta.
Dar, vedeti dvs. Domnul mi-a aratat inca odata cat este de bun, cat este de mare pentru ca poate sa ne pastreze viata  si poate sa lucreze spre binele nostru . De aceea, eu Ii multumesc din toata inima si ma bucur de bunatatea care mi-a aratat-o. Vorbirea imi este normala, umblarea imi este normala, toate functiile sunt normale, in afara de pleoapa dreapta a ochiului, pentru ca, cum am spus, sangele apasa pe nervul optic si pleoapa se inchide.
Va rog frumos sa va rugati in continuare si va multumesc pentru aceasta si va multumesc si celor de la internet. Multumesc pentru incurajarile pe care mi le-ati trimis prin telefoane, prin emailuri, prin texte.
Va multumesc pentru toata bunavointa pe care ati aratat-o!
Pastorul Lazar Gog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.