După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 februarie 2015

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (3)

Citeşte şi:

† Viorel Iuga — Misiune în Cuba

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (1)

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (2)


Vineri dimineața, m-am trezit la ora 4, dar odihnit. Am făcut o listă cu lucrurile ce trebuie făcute pentru a nu uita nimic. În dimineața aceasta trebuia să am o întâlnire cu cineva, dar s-a amânat pentru mâine. Am avut în schimb o întâlnire cu alţi lideri şi a fost foarte bine. Am plătit cele 20 de biciclete, am ajutat ceva familii de păstori şi misionari şi am dat banii pentru o clădire ce va fi folosită ca loc de adunare.  

În jurul orei 10 am plecat să vizităm un loc pe malul oceanului. Drumul nu  fost chiar bun, dar locurile sunt frumoase. Pentru noi a fost foarte important că a venit șoferul Convenției cu microbuzul. În felul acesta am putut merge mai mulţi şi am putut discuta multe şi pe drum. De fapt, răspunsul la multe întrebări l-am primit în timp ce călătoream.

Seara, am ajuns acasă, frânți de oboseală, dar am avut o întâlnire foarte frumoasă cu liderul de tineret al convenției. De fapt el este şi unul din liderii naționali. Îmi place că sunt foarte organizați, dar nu se bazează pe organizare, ci pe Domnul. Ne-a vorbit despre câteva proiecte pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Sunt implicaţi mult în evanghelizare şi în pregătirea liderilor. În domeniul acesta au nevoie de ajutor în tipărirea materialelor. Pentru proiectele din anul acesta le-ar trebui 420 de dolari. În lunile iulie şi august organizează întâlniri de tineret în 14 locații. Pentru pregătirea liderilor care slujesc în cele 14 locații au nevoie de 100 de dolari. Apoi, ei trebuie să ajute fiecare tânăr care vine să participe la întâlnire. Aici vorbim de aproximativ 2,5 dolari pe persoană, deci undeva la 2.500 dolari. În fiecare an au şi un congres al tinerilor unde vin cam 1200 de tineri. Congresul ţine 3 zile şi pentru pregătirea lui şi ajutarea tinerilor care participă au nevoie cam de 4 dolari de persoană, deci 4000 de dolari. Partea bună este că în fiecare proiect sunt implicaţi cu costuri şi cei care participă numai că datorită sărăciei nu se pot acoperi costurile în totalitate.

După întâlnirea cu liderul de tineret, am mers la biserică. A fost seara festivă, seara încheierii convenției. Au cântat frumos, au prezentat noul președinte, noul bord de conducere etc. S-au rugat pentru ei şi au discutat planuri de viitor în multe domenii. Cântările au fost frumoase şi cântate cu multă bucurie.

Am avut o scurtă întâlnire şi cu reprezentantul guvernului. Pentru a putea organiza astfel de întâlniri ei au nevoie de aprobare pentru mâncare, ajutor la transportul delegaților, coriștilor, instrumentiștilor etc. După ora 10 ne-am întors acasă frânţi, dar bucuroşi. A fost o altă zi în care am primit binecuvântarea necesară. Slăvit să fie Domnul!

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.