După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 martie 2015

☉ Conferința Quo Vadis Juvenis la Oradea

Universitatea Emanuel din Oradea invită tineri și tinere din toată țara să participe în perioada 26-28 Martie la cea de-a doua ediție a conferinței Quo Vadis Juvenis!
...Da, probabil că ai dreptate! Există multe alte locuri în țară unde ai putea să îți petreci timpul acesta. De ce Quo Vadis? Cineva spunea că locul în care te cheamă Dumnezeu este locul unde bucuria ta adâncă se întâlnește cu foamea adâncă a lumii. La Quo Vadis Juvenis vei primi un răspuns la neliniștea pe care o stârnește întrebarea „Cariera mea?” Vei putea participa la seminarii predate de profesioniști în domeniul Asistență Socială, Litere, Muzică, Teologie Pastorală, Informatică și Management. Te vei bucura de jocuri sportive, concursuri și seri de închinare unde vei cânta „Zece Mii de Motive” împreună cu sute de tineri din toată țara.
Și totuși, printre zecile de mii de motive pentru care exiști, Quo Vadis te va ajuta să mai descoperi încă unul: adevărul că destinul tău înseamnă mai mult decât o diplomă universitară. Mai mult decât o carieră. Că poate aici Dumnezeu a pregătit acel loc unde bucuria ta adâncă se întâlnește cu foamea adâncă a lumii. C.S. Lewis spunea că în final vor rămâne două categorii de oameni: cei care i-au spus lui Dumnezeu „Facă-se voia Ta,” și cei cărora Dumnezeu le va spune la sfârșit „facă-se voia ta.”
De ce Quo Vadis Juvenis? Pentru că aici profesioniști dedicați te vor ajuta să răspunzi la întrebarea „Cariera mea?” Și prin seri minunate de închinare prin muzică, rugăciune și mesaj, provocarea de a răspunde aici și acum: „Doamne, vreau să fac Voia Ta!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.