După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 martie 2015

Seminarul Biblic Penticostal Valencia, Spania

De-a lungul istoriei, Dumnezeu a căutat oameni care să fie dispuși să facă voia Lui. Curajoşi să proclame vestea bună a mântuirii, lideri care să fie un impact în societate, şi copii care să îşi adâncească relația lor cu Dumnezeu prin studiul Cuvântului Său, sensibili la îndemnurile Duhului Sfânt.
Seminarul Biblic Penticostal din Valencia şi-a început activitatea cu prima sesiune de informare, în data de 14 Martie 2015, acesta fiind darul Lui Dumnezeu dat credincioşilor care au înţeles marea nevoie de fraternitate şi pregătire a slujitorilor, în vederea unei lucrări cât mai eficiente pentru slava Lui. Introducerea a fost făcută de pastorul Daniel Floruța, lucrarea fiind apoi încredințată pastorului Viorel Pavăl, care a prezentat detaliile cursului, dânsul fiind administrator şi responsabilul acestei şcoli biblice.
După prezentarea acestor detalii introductive, pastorul Viorel Pavăl  a dat cuvântul profesorului şi pastorului Constantin Macoveiciuc (pastor Biserica Filadelfia Suceava), care este de fapt fondatorul seminarului. Echipa de profesori este formată din lucrători din Comunitatea Regională Penticostală Suceava, fraţi colaboratori ai pastorului Macoveiciuc. Această echipă este formată din:
  • Costica Macoveiciuc care va preda Doctrine Biblice şi Pneumatologie.
  • Emanoil Căineanu care va preda Doctrine Biblice,
  • Aurel Şoltuzu care va preda Viață Creştină,
  • Fănică Pintilie care va preda Istoria Bisericii,
  • Petrică Vrăbioru care va preda Omilectică,
  • Dorel Topală care va preda Hermeneutică.
Mai multe detalii: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.