După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 mai 2015

Pastor Samuel Tuțac – COMUNICAT

Către Bisericile Baptiste din Comunitatea Baptistă Timișoara

Comitetul Comunității Baptiste Timișoara cheamă Bisericile Baptiste din Comunitate la un timp de rugăciune pentru Congresul Uniunii Baptiste din România ce se va desfașura la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea în 28-29 Mai 2015.

Considerăm că avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu în organizarea și desfășurarea acestui Congres, pentru ca toate lucrurile să fie făcute în dragoste, iar Domnul Isus să fie onorat. În acest sens chemăm Bisericile din Comunitatea noastră, dar și din celelalte Comunitați Baptiste sau din Diaspora, ca Duminică 24 Mai 2015, în cadrul serviciilor de închinare să alocăm un timp special în care să ne rugăm împreună pentru lucrările Congresului.

Dorim să-l lăudăm pe Dumnezeu pentru modul în care a călăuzit de-a lungul anilor Uniunea Baptistă din România, să-I mulțumim pentru cei care au slujit până acum în conducerea Uniunii Baptiste și să cerem Domnului călăuzire pentru alegerea noii conduceri a Uniunii Baptiste din România. De asemenea ne vom ruga pentru unitatea Cultului nostru și pentru reaprinderea spiritului misionar și de slujire în Bisericile Baptiste din România.

Fie ca: Harul Domnului Isus Cristos, dragostea lui Dumnezeu și părtășia Duhului Sfânt să fie cu voi cu toți! (2 Corinteni 13:14)

Președintele Comunității Baptiste Timișoara,

Pastor Samuel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.