După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 mai 2015

Viorel Iuga - Cuvântul slujitorului ales…

 Iubiţi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,

Aşa cum bănuiesc că aţi aflat, Domnul a decis să îmi încredinţeze o nouă slujbă. Vă mulţumesc frumos pentru rugăciuni, încurajări şi colaborare. De asemenea, vă rog frumos să îmi fiţi alături în continuare susţinându-mă în rugăciune. 

Dorinţa mea este să înţeleg corect care sunt lucrurile în care doreşte Domnul să mă implic şi cum le pot împlini în aşa fel ca El să fie glorificat. 

Mă rog Domnului să fiu folosit împreună cu ceilalţi colegi în aşa fel ca Împărăţia lui Dumnezeu să se extindă şi toate bisericile baptiste, şi nu numai, să fie folosite de Domnul la salvarea şi sfinţirea oamenilor şi în mod implicit la transformarea societăţii în care ne trăim vremelnicia. Implor prezenţa şi puterea Domnului deoarece:

Sunt dependent de har ca preşedinte!
Voi împlini ce Tatăl îmi va cere,
Doar când urmez Modelul lui Isus
Numai cât Duhul Sfânt îmi dă putere!

Ştiu că solicitări vor fi mulţime
Dar nu vreau „alergare în zadar”
De-aceea astăzi mi-am ales moto-ul:
„Un preşedinte dependent de har!”

Păstor, Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.