După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 iunie 2015

Cu taurul sălbatic în biserică (Video)

Un predicator „cowboy” a adus un taur salbatic in biserica, intr-un spatiu amenajat pentru rodeo, cu scopul de a atrage oameni pentru a le vorbi despre Cuvantul lui Dumnezeu.
Lawrence Bishop II, predicator al bisericii penticostale Solid Rock din Ohio (Solid Rock Church), a incercat sa imblanzeasca taurul din interiorul bisericii pentru a ilustra predica intitulata „Cucerirea Bestiei”.
La sfarsitul predicii (spectacolului) el a explicat oamenilor: „Biblia ne vorbeste ca trebuie sa aducem oamenii in Casa lui Dumnezeu. Si exact asta facem si noi. Pentru ca nu am avut alta posibilitate, am recurs la aceasta modalitate”.
Intr-un interviu pentru reteaua ABC, el a declarat: „Multi oameni considera ca un taur salbatic este o bestie, si nu are ce cauta in biserica. Dar daca ne intalnim impreuna si ne supunem iubirii neconditionate, atunci vom gasi un scop al nostru si Dumnezeu ne poate binecuvanta. Daca oamenilor nu le place aceasta idee in sine, atunci sa incerce sa faca ei ceva unic pentru a castiga suflete pentru Isus! Dumnezeu sa va binecuvanteze!”, a incheiat predicatorul.
S-a inregistrat o mare prezenta in biserica pentru a vedea spectacolul, care a continut si o predica, urmata de melodii crestine.
Din cele cateva sute de persoane care au participat live la eveniment, 157 si-au inchinat viata Domnului, iar peste 450 de utilizatori de Internet au urmarit on-line manifestarea, au anuntat liderii bisericii.
Solid Rock Church este cunoscuta in orasul Monroe, avand o mare statuie a lui Isus la intrare. Este una dintre cele mai importante biserici din regiune si atrage aproximativ 3.000 de participanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.