După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iunie 2015

Ionel Tuțac – Atentatul cel mai devastator!


Un val de atentate teroriste au avut loc astăzi (vineri, 26 iunie 2015, nota red.in diferite parti ale globului pamantesc. Cel puțin 51 de persoane nevinovate si-au pierdut viața in Tunisia, Franța si Kuweit. Uciderea unor turiști sau a unor credincioși musulmani ce se aflau in moschee trebuie dezaprobata. Cu siguranță ca pierderea de vieti omenești este un lucru regretabil si condamnabil. 


Dar mai devastatoare decât atentatele cu bombe si mitraliere kalasnikov este decizia Curtii Supreme de Justiție din America. Hotărârea de a legaliza căsătoriile homosexuale in toate statele Americii este împotriva Scripturii. Ziua de astăzi este una neagră in istoria unui continent ce s-a fondat pe principiile moralei crestine.

Ea va contribui la dezintegrarea familiei si la transformarea Americii intr-o Sodoma modernă. Exemplul Americii va fi preluat, in curând, de alte state.

Europa Occidentala a decis deja, iar țările din Răsăritul European sunt supuse unor presiuni permanente.

Cel mai fericit de decizia Curtii Supreme pare președintele Barack Obama, care a publicat următorul mesaj pe twitter : " Astăzi este un pas urias înspre egalitate. Cuplurile gay si lesbiene au acum dreptul sa se căsătorească, la fel ca oricine. Dragostea învinge".

Prin vocea lui Franklin Graham si a altor lideri credincioșii baptisti din America si-au exprimat clar poziția. Totul pare insa prea târziu. Timiditatea de a-si spune punctul de vedere in problemele morale ale societății si neimplicarea din ultimele decenii in deciziile politice i-au costat pe americani enorm.

Ca pastor dezaprob decizia luată de instanța suprema din America si ma rog ca Dumnezeu sa trezească Biserica Sa din starea de apatie. Nu va trece mult timp pana când si România va trebui sa decidă. Vom accepta oare ca o minoritate sodomita sa atenteze la distrugerea familiilor noastre si la viitorul copiilor noștri? 

Sa ne unim eforturile in rugăciune! Sa Ieșim din starea de confort! Sa ne spunem cu curaj punctul de vedere! Sa-i susținem pe liderii politici cu convingeri biblice! Sfârșitul este aproape! Doamne, îndura-te de noi!
Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.