După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iunie 2015

Pastor Cristian Ionescu – Se bucură sodomiții!

Se bucură sodomiții! Se bucură apostații! Se bucură scursura societății!

V-ați gândit vreodată cât de scârbos este actul în sine? Erau în dulap. Au ieșit din dulap. Au invocat drepturi civile, au protestat, au defilat și acum ne-ar obliga să îi celebrăm. Au infectat mințile fragede ale copiilor și adolescenților în școli, s-au suit călare pe măgarul politic, i-au tăiat trompa elefantului, au oferit o teologie multicoloră, dătătoare de succes și relevanță liderilor religiodioși. 

Acum, redefinind una dintre legile existențiale ale rasei umane, Curtea Supremă a semnat sentința finală a națiunii și a lumii! Urmează legea care ne va interzice să-i condamnăm. Ni se va spune că este rândul nostru să intrăm în dulap. În dulapul tăcerii care ignoră adevărul și dreptatea, dulapul irelevanței în care ne-a dus tocmai dorința de relevanță, dulapul întunecării conștiinței care își face iluzii cu privire la dragostea divină fără principii și dulapul cu ieșire în partea cealaltă spre... iad, nu spre Narnia!

Cu durere trebuie să spunem, America s-a lepădat rând pe rând și continuă să abandoneze toate principiile care stau la baza rațiunii sale de a exista! Cu riscul de a intra în dulapul care se îngroapă 6 picioare în pământ, acum trebuie să strigăm adevărul, pentru că acestui dulap îi va sări capacul într-o zi și se va deschide spre cer!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.