După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 iunie 2015

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noştri,

   Vă salutăm cu bucurie din Mongolia! Am ajuns în Ulaanbaatar, după o călătorie de 12 zile pline de experienţe ale harului. Am avut parte de protecţia Domnului şi am văzut cu ochii noştri răspunsuri la rugăciuni, în momentele de testare a credinţei noastre. Suntem deplin încredinţaţi că biruinţele pe care le-am primit au fost rezultatul mijlocirii dumneavoastră şi vă mulţumim!
       Imediat ce am ajuns aici, am început să căutam o locuinţă potrivită pentru noi, ca familie, şi pentru lucrarea pe care dorim să o facem printre mongoli. Am fost foarte aproape de închirierea unui apartament, când proprietarul ne-a cerut garanţia că vom sta cel puţin doi ani în Mongolia. Având în vedere că vizele noastre actuale sunt valabile doar o lună de zile, nu am putut să îi asigurăm oficial această condiţie. Suntem, în tot acest timp, în căutare de oportunităţi pentru obţinerea vizelor pe termen lung. Extinderea vizei este condiţionată fie de încheierea unui contract de muncă, fie a unui contract de studii. Dorinţa noastră este să lucrăm part-time în predare de limba engleză, slujbă ce ne-ar deschide uşi spre contactul cu mulţi localnici. Rugaţi-vă împreună cu noi să primim înţelepciune aşa încât să luăm deciziile cele mai bune în privinţa locuinţei şi a vizelor.
    Fratele Elisei Popa, care ne-a însoţit în călătoria din România, intenţionează să obţină o viză de studii pentru şase luni, timp în care să se implice în lucrarea din clubul de tenis de masă. Rugaţi-vă pentru el să găsească o şcoală potrivită, prin care să primească viza.

      Săptămâna aceasta aşteptăm din Romania o echipă de patru fraţi alaturi de care dorim să demarăm proiectul de construcţie din Ulzii-Khoro. Rugaţi-vă pentru protecţie în călătoria lor cu avionul şi pentru ca Domnul să pregătească toate resursele necesare acestui proiect.

     Vă mulţumim pentru lupta pe care o duceţi împreună cu noi! Domnul vă va răsplăti!

       Cu dragoste din El,

           Sami & Ani Şoldan


Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.