După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 august 2015

Evanghelizare în aer liber la Sibiu cu Florin Ianovici, Nelu Brie, Alin & Florina Jivan și Elim Harmony

Promo Sponsorizat
„Lumina în lume și biserica în stradă” este tema evenimentului cultural – religios „IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ”, organizat de către Biserica Creștină „Emanuel” din Sibiu în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și postul de radio Vocea Evangheliei.

Aflată la cea de-a treia ediție, manifestarea se va desfășura în zilele de vineri și sâmbătă, 21 și 22 august 2015, în cartierul Valea Aurie din Sibiu, lângă parcul de joacă de la intrarea în grădina Zoologică, între orele 18:30 – 20:30.

Parcul „Cireșica” din cartierul cu același nume va găzdui activitățile evenimentului în 27 și 28 august 2015, joi și vineri, între orele 18:30 – 20:30. În vederea derulării în condiții optime a acțiunilor, în locurile amintite va fi montat un cort de mare capacitate.

Valorile moral-creștine vor fi aduse în atenția publicului printr-o serie de activităţi recreativ-educative pentru toate vârstele:  programe speciale pentru copii, promovarea ideii de voluntariat şi implicare civică, consultaţii medicale gratuite, promovarea lecturării Sfintei Scripturi şi concerte de muzică creştină.

Prin acest eveniment dorim să aducem mai aproape de noi, căldura iubirii Bunului Dumnezeu, mesajul eliberator al iertării prin Domnul nostru Iisus Hristos şi speranţa spre mai bine, dată prin Sfântul Duh. La întâlnirile de la cort vom promova lecturarea Sfintelor Scripturi şi a vieţuirii după principiile credinţei creştine. O echipă medicală, formată din voluntari – medici și asistente medicale, va acorda consultaţii gratuite, iar pentru copii vor avea loc activităţi speciale”, a declarat lect. univ. dr. Ioan Brie, pastor al Bisericii Creștine „Emanuel” din Sibiu și rectorul Institutului Teologic Penticostal din București.

Activitatea dedicată celor mici va începe la ora 17:00, apoi programul va continua de la 18:30, cu video-proiecții documentare, concerte de muzică și seminarii pe teme de etică creștină.

Cu acest prilej, tinerii vor  derula o amplă campanie de igienizare a mai multor zone din Sibiu. Împreună cu peste 50 de voluntari, vom desfăşura o campanie de curăţenie în mai multe cartiere ale oraşului Sibiu şi în zona pădurii Dumbrava. Mulţumim autorităţilor locale şi partenerilor media pentru sprijinul şi bunăvoinţa manifestate”, a mai spus pastorul Ioan Brie.
Vineri, 21 august, mesajul biblic va fi rostit de Adrian Soporan, iar cântarea de laudă va fi interpretată de Andreea și Andrei Moiș.

Sâmbătă, 22 august, Daniel Mureșan va aduce Cuvântul lui Dumnezeu în fața publicului prezent. Vor susține partea muzicală Ema și Cristi Repede.

Joi, 27 august, mesajul biblic va fi rostit de pastorul Ioan Brie, iar cântarea de laudă va fi interpretată de Florina și Alin Jivan. Fost gimnast, multiplu campion național la sărituri, medaliat cu bronz la campionate mondiale și cu argint la cele europene, Alin Jivan este în prezent antrenor la Clubul Steaua.

Vineri, 28 august, pastorul Florin Ianovici va aduce Cuvântul lui Dumnezeu în fața publicului prezent. Va susține partea muzicală grupul Elim Harmony.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.