După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 august 2015

† Pastor Daniel Brânzei despre "specialiștii lui știe tot" de la România TV

Solidaritate cu Cristian Ionescu

Am aflat cu stupoare despre un atac la adresa bisericilor pentecostale din Romania si USA care a avut loc in timpul unei  emisiuni la o televiziune din Romania. M-am dus sa vizionez inregistrarea interviului si am crezut ca asist la un bâlci al minciunilor sau la o sedinta de Sience Fiction.
În cautare de ,,rating“, televiziunea respectivă a lăsat să vorbească asa numiții ,,specialiști“, niște oameni care n-au calcat probabil niciodata pragul unei biserici pentecostale. Cercetarea subiectului și verificarea surselor sunt niște necunoscute pentru unii ziariști de pe Dâmbovița. Sunt curios să aflu ce înțeleg ei prin ,,deontologie“. Pe noi ne acuză că suntem ,,crede și nu cerceta“, dar văd că dumnealor sunt din tagma lui ,,spune/scrie și nu cerceta“. Am fost și eu victima unor astfel de înscenări calomnioase.
,,Specialitatea“ domnilor care au vorbit în emisiunea aceea a fost sa stie cum săamestece termeni cu mare incarcatura semantica negativa si sa-i lanseze fara nici un fel de decență: mafie, bani, inregimentare politica, excroci urmariți de poliție, mase naive de credincioși, sincere, dar manipulate, etc. A fost citat chiar și un descreierat cu numele Pop care răspândește de mulți ani calomnii, împroșcând cu noroi oameni pe care-i vrea coboarâți alături de el în cocina porcilor.
Continuarea pe www.barzilaiendan.com
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.