După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 august 2015

Realitatea.net: "Dacă suntem buni unii cu alţii, chiar şi cel mai mic gest poate schimba o viaţă de om"


O chelneriţă a lăsat un mesaj pe un bon. După două ore, a deschis Facebook-ul şi aproape a leşinat!

Tim Young şi Paul Hullings, doi pompieri din New Jersey, ieşiseră dintr-o tură de 12 ore când s-au hotărât să meargă într-o cafenea, la ora 6 dimineaţa, pentru a lua micul dejun, înainte de a se îndrepta spre casele lor. În acea zi, Liz Woodward tocmai intrase în tură. A auzit, de la depărtare, cum cei doi pompieri vorbeau despre tura cumplită de 12 ore în care s-au luptat cu flăcările. Când cei doi au vrut să-şi achite consumaţia, Liz le-a dat bonul pe care scrisese câteva rânduri extrem de emoţionante şi le-a spus că va achita ea masa. 

Când au luat bonul, pompierii au rămas fără cuvinte. "Vă mulţumesc! V-am făcut cinste cu micul dejun. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru a salva oamenii care au nevoie de ajutor şi pentru că mergeţi în locuri de care alţii fug. Sunteţi curajoşi, neînfricaţi şi puternici... Vă mulţumesc pentru curajul de care daţi dovadă zi de zi, vă mulţumesc că sunteţi "teribili". Aprinşi de foc şi conduşi de curaj - sunteţi un exemplu uluitor! Odihniţi-vă! Liz", le-a scris fata, pe bon.

Continuarea pe www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.